Libnet.ro
UNICEF

21:00

Digi24: VIDEO. Imagini inedite din orasul din subsolul Palatului Parlamentului, a doua cea mai mare cladire din lume

Hotnews Hotnews,
 Digi24: VIDEO. Imagini inedite din orasul din subsolul Palatului Parlamentului, a doua cea mai mare cladire din lume

Stiati ca aerul care ajunge in salile unde au sedinte parlamentarii este mai intai purificat si apoi racit ori incalzit, in functie de anotimp, in cateva bazine speciale? Iar centrala termica a Palatului Parlamentului este atat de mare, incat poate deservi chiar si un cartier mai mic. continuă pe Hotnews

VIDEO Imagini inedite cu un zimbru care-si face toaleta in Parcul Natural Vanatori Neamt

Camerele de monitorizare a faunei montate de Romsilva in Parcul Natural Vanatori Neamt au surprins un exemplar de zimbru intr-o ipostaza inedita. Parcul este singurul loc din Europa in care exista concomitent zimbri in libertate, semilibertate si in captivitate.

FOTO Imagini inedite de pe Lacul Gura Apelor, din Retezat. Barajul din munti inconjurat de paduri

Imagini inedite de pe luciul lacului de acumulare Gura Apelor din Masivul Retezat arata vastitatea padurilor care il inconjoara.

FOTO VIDEO Imagini apocaliptice in San Francisco si in alte zone de pe coasta de vest a Statelor Unite. Parca m-am trezit pe Marte

Imagini ca dintr-un film post-apocaliptic au fost surprinse in San Francisco, Oakland si Berkeley, din cauza incendiilor de vegetatie. Localnicii spun ca nu au mai vazut niciodata orasul in acest fel.

VIDEO Imagini apocaliptice. Incendiul de vegetatie de la nord de Sacramento, cel mai mare din istoria Californiei

Incendiul de vegetatie aflat in desfasurare la nord de Sacramento este cel mai mare din istoria Californiei, a transmis joi Department of Forestry and Fire Protection Cal Fire), care a precizat ca anul acesta au avut loc sase dintre cele mai importante 20 de incendii inregistrate vreodata, citeaza NBC.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,4595 seconds )