Libnet.ro
UNICEF

07:01

VIDEO Imagini apocaliptice. Incendiul de vegetatie de la nord de Sacramento, cel mai mare din istoria Californiei

Adevărul Adevărul,
VIDEO Imagini apocaliptice. Incendiul de vegetatie de la nord de Sacramento, cel mai mare din istoria Californiei

Incendiul de vegetatie aflat in desfasurare la nord de Sacramento este cel mai mare din istoria Californiei, a transmis joi Department of Forestry and Fire Protection Cal Fire), care a precizat ca anul acesta au avut loc sase dintre cele mai importante 20 de incendii inregistrate vreodata, citeaza NBC. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Imagini apocaliptice in San Francisco si in alte zone de pe coasta de vest a Statelor Unite. Parca m-am trezit pe Marte

Imagini ca dintr-un film post-apocaliptic au fost surprinse in San Francisco, Oakland si Berkeley, din cauza incendiilor de vegetatie. Localnicii spun ca nu au mai vazut niciodata orasul in acest fel.

Incendii devastatoare in vestul SUA: O jumatate de milion de oameni, evacuati. Imagini apocaliptice cu orasele parjolite de flacari (VIDEO)

Peisaj apocaliptic in vestul Statelor Unite, unde cerul a devenit rosu din cauza incendiilor de vegetatie caracterizate de autoritatile statului Oregon drept fara precedent. O jumatate de milion de oameni au.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )