Libnet.ro
UNICEF

00:07

Digisport: Cehii cer schimbarea regulamentului din Fed Cup dupa nfrngerea dureroasa cu Romnia

Hotnews Hotnews,
 Digisport: Cehii cer schimbarea regulamentului din Fed Cup dupa nfrngerea dureroasa cu Romnia

Romania a invins Cehia cu 3-2, la Ostrava, si a reusit o calificare istorica in semifinalele Fed Cup. Fetele noastre au eliminat detinatoarea trofeului, chiar la ea acasa, iar capitanul nejucator al adversarelor, Petr Pala, a fost un monument de fair-play dupa aceasta intalnire. continuă pe Hotnews

Simona Halep, prima reactie dupa victoria din Fed Cup

Simona Halep a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa sustinuta la Ostrava dupa cea de-a doua partida a intalnirii de Fed Cup Cehia - Romania, ca a practicat un tenis de calitate in meciul.

George Cosac: Am trimis un fax prin care cerem ca meciul cu Franta din Fed Cup sa aiba loc n Romnia

Federatia Romana de Tenis incearca sa le usureze drumul spre finala FedCup jucatoarelor noastre si doreste sa organizeze semifinala cu Franta in Romania. Reprezentantii competitiei au stabilit inca de la alcauirea tabloului de concurs cu meciurile din primul tur al Grupei Mondiale si unde se vor desfasura toate potentialele dueluri pe mai departe, in cazul in care regula alternantei acasa / deplasare in duelurile directe nu putea fi aplicata.

George Cosac: Am trimis un mail prin care cerem ca meciul cu Franta din Fed Cup sa aiba loc n Romnia

Federatia Romana de Tenis incearca sa le usureze drumul spre finala FedCup jucatoarelor noastre si doreste sa organizeze semifinala cu Franta in Romania. Reprezentantii competitiei au stabilit inca de la alcatuirea tabloului de concurs cu meciurile din primul tur al Grupei Mondiale si unde se vor desfasura toate potentialele dueluri pe mai departe, in cazul in care regula alternantei acasa / deplasare in duelurile directe nu putea fi aplicata.

Thriller-ul din Fed Cup dintre Cehia - Romania, decis dupa meciul de dublu. Begu si Niculescu reusesc surpriza si aduc punctul calificarii

In primele patru meciuri ale meciului din sferturile de finala ale Fed Cup. Romania si Cehia si-au impartit victoriile, scorul fiind egal 2-2.

FOTO Ce i-a facut Simona Halep colegei sale, Mihaela Buzarnescu, inaintea meciului cu Cehia, din Fed Cup

Romania intalneste in acest weekend Cehia, in sferturile de finala ale Fed Cup, partidele urmand a avea loc in sala, la Ostrava.

Simona Halep nu-si revine dupa Fed Cup: Inca mai simt emotii

Pentru Simona Halep confruntarea cu Cehia din Fed Cup a fost una pe care nu o va uita prea curand, poate niciodata, iar jucatoarea spune ca inca mai simte emotia disputei de la Ostrava.

Fed Cup: Cehia - Romania 2-2. Siniakova o EXECUTA pe Mihaela Buzarnescu, iar confruntarea va fi decisa de meciul de dublu

Cehia egaleaza situatia in meciul cu Romania din Fed Cup. Katerina Siniakova 44 WTA) a invins-o duminica pe Mihaela Buzarnescu 29 WTA) destul de usor, in doua seturi, cu scorul de 6-4, 6-2.

Romania a pierdut primul meci din Fed Cup. Buzarnescu, invinsa fara drept de apel de Pliskova

Mihaela Buzarnescu, locul 29 WTA, a fost invinsa, sambata, cu scorul de 6-1, 6-4, de Karolina Plsikova, locul 5 WTA, in primul meci al intalnirii de la Ostrava, dintre Cehia si Romania, din sferturile de finala ale Grupei Mondiale II a Cupei Federatiei.

Cehia conduce Romania dupa primul meci din Fed Cup. Pliskova a trecut fara emotii de Buzarnescu, scor 6-1, 6-4

In primul meci al intalnirii de la Ostrava, dintre Cehia si Romania, din sferturile de finala ale Grupei Mondiale II a Cupei Federatiei, Mihaela Buzarnescu 29 WTA) a intalnit-o pe Karolina Pliskova 5 WTA).

Romania a urcat pe cinci in clasamentul Fed Cup

Calificata in semifinalele Grupei Mondiale dupa victoria de rasunet din Cehia, echipa de Fed Cup a Romaniei a facut un salt de trei pozitii in ierarhia mondiala.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )