Libnet.ro
UNICEF

09:15

Simona Halep, prima reactie dupa victoria din Fed Cup

Antena3 Antena3,
Simona Halep, prima reactie dupa victoria din Fed Cup

Simona Halep a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa sustinuta la Ostrava dupa cea de-a doua partida a intalnirii de Fed Cup Cehia - Romania, ca a practicat un tenis de calitate in meciul. continuă pe Antena3

Cand este programat duelul Simona Halep - Karolina Pliskova, meciul vedeta al partidei de Fed Cup, Cehia-Romania

Meciul Cehia Romania, din Fed Cup 2019, ne poate aduce o calificare in premiera in semifinalele Grupei Mondiale a competitiei.

Olguta Vasilescu, prima reactie dupa respingere. ii face plangere penala lui Iohannis

Olguta Vasilescu a reactionat dupa ce Iohannis a anuntat respingerea numirii ei in functia de viceprim-ministru, ministrul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, pe motiv ca nu are pregatirea.

Simona Halep despre Fed Cup: E cel mai mare obiectiv al anului

Inaintea confruntarii cu Cehia, detinatoarea trofeului, Simona Halep spune ca pentru ea personal Fed Cup din acest an reprezinta obiectivul major.

Prima reactie a escrocului italian care s-a dat drept medic: Am platit bani grei

Matteo Politi, escrocul italiancu doar opt clase care s-a dat medic estetician de lux, a avut o prima reactie, dupa ce in presa a izbucnit scandalul despre situatia sa. Lucrurile despre.

Declaratia Simonei Halep dupa victoria cu Siniakova

Simona Halep a aratat impecabil in meciul de sambata contra Katerinei Siniakova si a adus punctul prin care Romania a egalat Cehia dupa primele doua partide de simplu in confruntarea de Fed Cup pentru un loc in semifinalele Grupei Mondiale.

Halep, dupa victoria cu Siniakova din Fed Cup: Am jucat ceea ce a trebuit Ce spune depre fanii romani din tribune

Simona Halep a declarat ca a jucat ceea ce a trebuit in partida din FedCup cu Katerina Siniakova, pe care a invins-o, sambata, cu 6-4, 6-0 in a doua partida a intalnirii dintre Cehia si Romania, din sferturile de finala ale Grupei Mondiale a Cupei Federatiei.

Simona Halep aduce Romania la egalitate cu Cehia dupa prima zi (1-1)

Romania se afla la egalitate cu Cehia dupa prima zi a confruntarii de la Ostrava din sferturile Grupei Mondiale in Fed Cup, aceasta dupa ce Simona Halep a invins-o in doua seturi pe Katerina Siniakova, cu 6-4, 6-0.

Fed Cup: Cehia - Romania. Simona Halep a CALCAT-O in PICIOARE pe Siniakova si a egalat scorul dupa prima zi

Este din nou egalitate in meciul de Fed Cup dintre Cehia si Romania. Simona Halep 3 WTA) a invins-o, sambata, intr-o maniera categorica, pe Katerina Siniakova 44 WTA), in doua seturi, cu scorul de 6-4,.

Simona Halep a egalat situatia in Fed Cup, Cehia - Romania 1-1

Echipele Cehiei si Romaniei sunt la egalitate, 1-1, in sferturile Grupei Mondiale a Fed Cup, dupa ce Simona Halep a invins-o pe Katerina Siniakova cu 6-4, 6-0, sambata, in Ostravar Arena din.

Asa am trait Karolina Pliskova - Simona Halep in Fed Cup

Confruntarea Cehia - Romania din sferturile Grupei Mondiale a Fed Cup s-a reluat duminica, cu meciul vedeta al liderelor celor doua echipe, Karolina Pliskova si Simona Halep.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )