Libnet.ro
UNICEF

20:00

DigiSport: Cine este femeia care l-a turnat pe Ionita, fotbalistul care a pariat impotriva echipei sale. Cu ce se ocupa

Hotnews Hotnews,
 DigiSport: Cine este femeia care l-a turnat pe Ionita, fotbalistul care a pariat impotriva echipei sale. Cu ce se ocupa

Marius Ionita, fundasul celor de la Gloria Buzau, acuzat ca a pariat impotriva echipei sale, dupa ce a fost denuntat chiar de iubita sa, este momentan suspendat pana la finalizarea anchetei sportive. continuă pe Hotnews

Cine este Alecsandru Dunaev, de fapt. Secretele nestiute ale actorului din serialul Adela

S-a aflat cine este Alecsandru Dunaev, de fapt. Secretele nestiute ale actorului din serialul Adela, nou lansat la Antena 1, sunt disponibile in articolul de mai jos. Cine este actorul din serialul Adela, de fapt. Alexandru Dunaev si-a pus sufletul pe tava in fata telespectatorilor Cine este Alecsandru Dunaev, de fapt, actorul care joaca in .

Cine este, de fapt, sotul Angelei Merkel. Ce porecla are barbatul in Germania si peste tot in lume

Angela Merkel este cea mai puternica femeie din lume. Este liderul tarii care conduce economia europeana. Anul trecut, in 17 iulie Angela Merkel implinea 66 de ani, si ii este firca de caini. A avut o viata interesanta si plina de lucruri contradictorii. Viata de familie a Cancelarului Germaniei Numele de Merkel vine de la .

Cine este Jill, sotia lui Joe Biden. A devenit Prima Doamna a Americii

Joe Biden, actualul presedinte al Americii, s-a prezentat la mitingurile electorale cam asa: Buna ziua, sunt sotul lui Jill Biden. A cunoscut la un blind date pus la cale de fratele sau. Povestea lor de viata este una impresionanta: el, mai mare decat ea cu noua ani, avea sa il vindece pe Joe, dupa ce .

Digisport: Cine e antrenorul responsabil pentru izolarea a 23 de jucatori la Australian Open

Sylvain Bruneau, antrenorul jucatoarei de tenis Bianca Andreescu, a anuntat ca a fost testat pozitiv cu COVID-19, dupa ce a ajuns la Melbourne cu un charter de la Abu Dhabi, iar toti ceilalti 62 de pasageri, printre care si Sorana Cirstea sau Angelique Kerber, sunt obligati sa stea in izolare 14 zile.

VIDEO Cine este Amanda Gorman, poeta care a recitat la inaugurarea Biden: Vom transforma aceasta lume ranita intr-o lume minunata

Imbracata in galben, afro-americana Amanda Gorman a devenit miercuri cel mai tanar poet din istoria Americii care marcheaza tranzitia de putere, alaturandu-se poetilor Robert Frost, Maya Angelou si Elizabeth Alexander care au recitat in cadrul unei inagurari prezidentiale. Reuters noteaza ca poemul sau The Hill We Climb Dealul pe care il urcam) a oferit o viziune plina de speranta pentru o tara profund divizata.

Cine este omul care a salvat democratia in America

Multa vreme unul dintre cei mai loiali si discreti oameni ai presedintelui Donald Trump, vicepresedintele Mike Pence s-a remarcat in ultimele zile de mandat prin faptul ca a refuzat sa blocheze certificarea in Congres a victoriei lui Biden chiar sub presiunea maselor si a dat ordinele care erau necesare in timpul asaltului asupra Capitoliului. Acum promite o tranzitie sigura catre noua Administratie.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )