Libnet.ro
UNICEF

22:15

Digisport: Declaratia lui Gigi Becali despre Ianis Hagi a ajuns pe prima pagina in Scotia: E incredibil ce sustine

Hotnews Hotnews,
 Digisport: Declaratia lui Gigi Becali despre Ianis Hagi a ajuns pe prima pagina in Scotia: E incredibil ce sustine

Ianis Hagi 21 de ani) i-a castigat deja pe fanii lui Glasgow Rangers, dupa ce a reusit golul victoriei cu Hibernian 2-1), la chiar primul meci pe Ibrox. O declaratie facuta de Gigi Becali la Digi Sport a ajuns pe prima pagina in Scotia. continuă pe Hotnews

Digisport: Ce a strigat Ianis Hagi catre camera tv, dupa ce a adus victoria celor de la Rangers, chiar de ziua tatalui sau

Ianis Hagi a devenit deja idol pentru cei de la Glasgow Rangers. Aflat la primul meci ca titular pentru noua sa echipa, fiul lui Gica Hagi a marcat golul de 2-1 pentru echipa lui Steven Gerrard in partida de pe teren propriu cu Hibernian. Imediat dupa reusita, Ianis a mers la o camera de transmisie aflata la marginea terenului si i-a dedicat golul tatalui sau.

Ianis Hagi, laudat dupa debutul la Glasgow Rangers. Ce spune despre el un fost jucator de-al echipei scotiene

Ianis Hagi a debutat, in acest weekend, pentru noua sa echipa, Glasgow Rangers. FIul lui Gheorghe Hagi va evolua cel putin in returul campionatului scotian, sub forma de imprumut de la Genk.

Ianis Hagi, un adevarat erou! Ce s-a intamplat cu fiul Regelui, chiar de ziua lui Gheorghe Hagi

Ianis Hagi, fiul regelui fotbalului romanesc, a reusit sa debuteze cu gol. Mijlocasul a avut o prestatie de jucator de talie mondiala. Ce s-a intamplat cu fiul Regelui, chiar de ziua lui Gheorghe Hagi? Debut de senzatie pentru Ianis Hagi Mijlocasul a jucat primul meci la noua sa echipa chiar de ziua tatalui sau. Echipa .

Caz cutremurator in Gorj. Adevarul despre o familie ajutata de Gigi Becali. Cum si-a abuzat tatal propria fiica

O familie ajutata de Gigi Becali a ascuns un adevar crunt in spatele neajunsurilor. Capul familiei ajutate de cunoscutul afacerist si-a abuzat propria fiica. Ce s-a mai descopetit despre familia in cauza si care este, de fapt, povestea ascunsa de lacrimi? Caz Gorj: Tatal unei familii ajutate de Becali si-a abuzat fiica O asociatia din .

VIDEO Ianis Hagi a marcat primul gol pentru Rangers si i-a dedicat reusita tatalui sau

Ianis Hagi a marcat primul sau gol in tricoul celor de la Glasgow Rangers, aducand victoria echipei sale in partida cu Hibernian, scor 2-1, in etapa a XXV-a a campionatului Scotiei. Reusita lui Ianis a venit chiar in ziua in care tatal sau a implinit 55 de ani, astfel ca i-a transmis un mesaj special imediat dupa ce a inscris.

Ianis Hagi merge mai departe cu Rangers in Cupa Scotiei

Pentru al doilea meci la rand tanarul international Ianis Hagi a fost titular la Glasgow Rangers.

Ianis Hagi, in centrul atentiei in fotbalul scotian: romanul este considerat mai talentat decat Cristiano Ronaldo

Ianis Hagi atrage superlative in fotbalul scotian, acolo unde, cel mai recent, a fost comparat cu portughezul Cristiano Ronaldo.

Presa britanica, dupa primul gol inscris de Ianis Hagi in tricoul lui Glasgow Rangers

Ianis Hagi a reusit, miercuri, primul sau gol pentru Glasgow Rangers chiar in cel dintai meci al sau ca titular, fix de ziua tatalui sau.

Ianis Hagi, prima reactie dupa golul marcat pentru Rangers

Tanarul international Ianis Hagi a avut parte de o seara magica in tricoul echipei scotiene Glasgow Rangers.

Steven Gerrard, impresionat de Ianis Hagi - Ce a spus dupa primul gol al romanului la Rangers

Antrenorul echipei scotiene Glasgow Rangers, fostul mare fotbalist englez Steven Gerrard, a declarat, miercuri seara, ca romanul Ianis Hagi a fost scanteia de care avea nevoie echipa sa pentru a castiga meciul cu Hibernian.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )