Libnet.ro
UNICEF

15:15

Digisport: Ce a strigat Ianis Hagi catre camera tv, dupa ce a adus victoria celor de la Rangers, chiar de ziua tatalui sau

Hotnews Hotnews,
 Digisport: Ce a strigat Ianis Hagi catre camera tv, dupa ce a adus victoria celor de la Rangers, chiar de ziua tatalui sau

Ianis Hagi a devenit deja idol pentru cei de la Glasgow Rangers. Aflat la primul meci ca titular pentru noua sa echipa, fiul lui Gica Hagi a marcat golul de 2-1 pentru echipa lui Steven Gerrard in partida de pe teren propriu cu Hibernian. Imediat dupa reusita, Ianis a mers la o camera de transmisie aflata la marginea terenului si i-a dedicat golul tatalui sau. continuă pe Hotnews

Ianis Hagi, prima reactie dupa golul marcat pentru Rangers

Tanarul international Ianis Hagi a avut parte de o seara magica in tricoul echipei scotiene Glasgow Rangers.

VIDEO Ianis Hagi a marcat primul gol pentru Rangers si i-a dedicat reusita tatalui sau

Ianis Hagi a marcat primul sau gol in tricoul celor de la Glasgow Rangers, aducand victoria echipei sale in partida cu Hibernian, scor 2-1, in etapa a XXV-a a campionatului Scotiei. Reusita lui Ianis a venit chiar in ziua in care tatal sau a implinit 55 de ani, astfel ca i-a transmis un mesaj special imediat dupa ce a inscris.

Ianis Hagi, avertizat dupa debutul sau la Rangers: Capitolul la care i s-a atras atentia ca e deficitar

La 41 de zile dupa ultima sa aparitie pe teren pentru Genk, echipa unde ajunsese sa fie trimis in tribune, Ianis Hagi a revenit intr-un meci oficial, de aceasta data in tricoul celor de la Rangers, grupare la care a fost imprumutat pana in vara.

Ianis Hagi, un adevarat erou! Ce s-a intamplat cu fiul Regelui, chiar de ziua lui Gheorghe Hagi

Ianis Hagi, fiul regelui fotbalului romanesc, a reusit sa debuteze cu gol. Mijlocasul a avut o prestatie de jucator de talie mondiala. Ce s-a intamplat cu fiul Regelui, chiar de ziua lui Gheorghe Hagi? Debut de senzatie pentru Ianis Hagi Mijlocasul a jucat primul meci la noua sa echipa chiar de ziua tatalui sau. Echipa .

Steven Gerrard, impresionat de Ianis Hagi - Ce a spus dupa primul gol al romanului la Rangers

Antrenorul echipei scotiene Glasgow Rangers, fostul mare fotbalist englez Steven Gerrard, a declarat, miercuri seara, ca romanul Ianis Hagi a fost scanteia de care avea nevoie echipa sa pentru a castiga meciul cu Hibernian.

VIDEO Ianis Hagi, magicianul: Ce a scris presa din Scotia dupa golul magnific al romanului

A treia oara e cu noroc! Ianis Hagi a incercat sa-si faca un nume in fotbalul mare, mai intai, in Italia, iar apoi in Belgia. Ajuns in Scotia, fiul fostului international pare sa fi gasit competitia potrivita pentru nivelul sau fotbalistic.

Pariati pe Rangers - Hibernian. Marcheaza Ianis Hagi?

Ianis Hagi are sansa de a debuta ca titular pentru Rangers in meciul de campionat cu Hibernian la cateva zile dupa ce jucat primele lui 13 minute in Scotia. Vedeti aici cotele oferite de FORTUNA pentru Rangers - Hibernian.

VIDEO Ianis Hagi are Scotia la picioare: Primul meci ca titular la Rangers, primul gol! A fost cel mai bun de pe teren

Ianis Hagi i-a oferit tatalui sau cadoul perfect in ziua in care acesta a implinit 55 de ani: a fost titular in partida Rangers - Hibernian si a inscris golul victoriei formatiei sale!.

Ianis Hagi a marcat primul gol pentru Rangers

Internationalul Ianis Hagi a fost titularizat in premiera de Steven Gerrard la Glasgow Rangers.

VIDEO Ianis Hagi, gest emotionant: Ce a strigat dupa gol. Marele Gerrard l-a ridicat in slavi

Familia Hagi a trait o seara splendida: Gheorghe Hagi a primit cadoul perfect in ziua in care a implinit 55 de ani, vazand cum fiul sau a marcat in Rangers - Hibernian, scor 2-1, fiind cel mai bun de pe teren.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )