Libnet.ro
UNICEF

12:45

DigiSport: in Italia, tara in care au murit alti 683 de oameni, e scandal din cauza fotbalului! Esti virolog sau matematician?

Hotnews Hotnews,
 DigiSport: in Italia, tara in care au murit alti 683 de oameni, e scandal din cauza fotbalului! Esti virolog sau matematician?

Italia se confrunta in continuare cu mari probleme din cauza COVID-19, dar figuri marcante din societate se gandesc tot mai mult la fotbal. continuă pe Hotnews

DigiSport.ro: Reactia Italiei dupa ziua in care au murit 743 de oameni. Situatia e foarte grava! Nu mai avem voie sa iesim din casa!

Maria Blaj, una dintre cele mai inimoase sustinatoare a Rapidului, echipa alaturi de care a mers si in deplasari inainte de a se stabili in Italia, a povestit despre cele mai noi decizii care s-au luat in Peninsula dupa ce au mai murit 743 de oameni in ultimele 24 de ore.

Canada, prima tara care se retrage de la JO 2020. Organizatorii inca ezita sa amane Olimpiada de la Tokyo, in ciuda pandemiei de COVID-19

Canada a devenit prima tara ce va boicota Jocurile Olimpice de la Tokyo pe fondul pandemiei de COVID-19, in timp ce Australia a transmis lotului sau sa se pregateasca pentru mutarea concursului in 2021, iar.

Tara care are o solutie prin care sa aiba grija de pacienti in timpul pandemiei

In plina pandemie de coronavirus, medicii sunt extrem de solicitati. Spitalele sunt supraaglomerate, iar situatia e dificila pe alocuri. O tara, insa, a gasit solutia. E pandemie de.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )