Libnet.ro
UNICEF

07:45

DigiSport: Jurnalistii L'Equipe se nclina n fata Simonei Halep! La ce s-au gndit cnd au vazut revenirea din decisivul cu Svitolina

Hotnews Hotnews,
 DigiSport: Jurnalistii L

Ziaristii de la L'Equipe sunt impresionati de taria de caracter aratata inca o data de Simona Halep. Marea noastra campioana a revenit formidabil, dupa ce a fost condusa cu 4-1 in decisiv. continuă pe Hotnews

WTA Doha: Lesia Tsurenko, adversara Simonei Halep n turul al doilea

Lesia Tsurenko 24 WTA) va fi adversara Simonei Halep, principala favorita, in turul al doilea la turneul Qatar Total Open de la Doha. Ucraineanca a invins-o pe spaniola Lara Arruabarrena-Vecino 94 WTA, lucky loser), scor 6-3, 6-0, dupa o ora si noua minute de joc.

WTA Doha: Elise Mertens, adversara Simonei Halep din marea finala (6-4, 2-6, 6-1 vs Angelique Kerber) - Simona conduce cu 2-0 n confruntarile directe

Elise Mertens 21 WTA) si Simona Halep se vor intalni in finala competitiei de la Doha, dupa ce belgianca a invins-o pe Angelique Kerber 6 WTA, cap de serie numarul 3), scor 6-4, 2-6, 6-1. Simona conduce cu 2-0 in confruntarile directe, impunandu-se de fiecare data pe zgura, anul trecut, la Madrid turul secund: 6-0, 6-3) si Roland Garros turul al patrulea: 6-2, 6-1).

FOTO Elina Svitolina, adversara de azi a Simonei Halep, implicata in controversa amoroasa a anului din tenisul mondial

Simona Halep o va intalni pe Elina Svitolina, pentru un loc in finala turneului de la Doha, partida fiind programata azi, de la ora 15.

Elina Svitolina, posibil adversar al Simonei Halep in semifinale de la Doha

In cazul in care trece de Julia Goerges, meci programat astazi, in jurul orei 17. 30, in sferturile de finala ale tuneului din Qatar, Simona Halep va juca in faza urmatoare a competitiei cu Elina Svitolina.

VIDEO Adversara de azi a Simonei Halep i-a certat pe romani! De ce s-a enervat nemtoaica pe fanii din tara noastra

Julia Goerges, jucatoarea pe care Simona Halep o va intalni azi in sferturile de finala ale turneului de la Doha, n-are amintiri frumoase din tara noastra.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )