Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO Elina Svitolina, adversara de azi a Simonei Halep, implicata in controversa amoroasa a anului din tenisul mondial

Adevărul Adevărul,
FOTO Elina Svitolina, adversara de azi a Simonei Halep, implicata in controversa amoroasa a anului din tenisul mondial

Simona Halep o va intalni pe Elina Svitolina, pentru un loc in finala turneului de la Doha, partida fiind programata azi, de la ora 15. continuă pe Adevărul

Elina Svitolina, posibil adversar al Simonei Halep in semifinale de la Doha

In cazul in care trece de Julia Goerges, meci programat astazi, in jurul orei 17. 30, in sferturile de finala ale tuneului din Qatar, Simona Halep va juca in faza urmatoare a competitiei cu Elina Svitolina.

VIDEO Adversara de azi a Simonei Halep i-a certat pe romani! De ce s-a enervat nemtoaica pe fanii din tara noastra

Julia Goerges, jucatoarea pe care Simona Halep o va intalni azi in sferturile de finala ale turneului de la Doha, n-are amintiri frumoase din tara noastra.

Simona Halep, palmares negativ in meciurile cu Svitolina, adversara din semifinalele turneului de la Doha

Joi seara, Halep a trecut in sferturile de finala ale turneului de la Doha de Julia Goerges, 7-6, 7-6, si va juca in penultimul act al intrecerii cu Elina Svitolina, locul 7 WTA.

Simona Halep in finala de la Doha dupa o revenire senzationala cu Elina Svitolina

Pentru a 34-a oara in cariera Simona Halep va disputa o finala in circuitul WTA, dupa ce a invins-o pe Elina Svitolina dupa un meci aprig incheiat dupa trei seturi, 6-3, 3-6, 6-4. In decisiv Halep a revenit de la 1-4! .

LIVE Simona Halep - Elina Svitolina in semifinale la Doha (15:30)

Pentru a opta oara in cariera Simona Halep o va intalni pe ucraineanca Elina Svitolina. Miza este un loc in finala turneului de la Doha.

LIVE Simona Halep - Elina Svitolina in semifinale la Doha

Pentru a opta oara in cariera Simona Halep o va intalni pe ucraineanca Elina Svitolina. Miza este un loc in finala turneului de la Doha. Apasati aici pentru live video .

LIVE Simona Halep - Elina Svitolina in semifinale la Doha. Meciul ajunge in decisiv!

Pentru a opta oara in cariera Simona Halep o va intalni pe ucraineanca Elina Svitolina. Miza este un loc in finala turneului de la Doha. Apasati aici pentru live video .

Asa am trait Simona Halep - Elina Svitolina in semifinale la Doha

Pentru a opta oara in cariera Simona Halep a intalnit-o pe ucraineanca Elina Svitolina. Miza este un loc in finala turneului de la Doha. Apasati aici pentru live video .

LIVETEXT Simona Halep - Elina Svitolina, in semifinalele turneului de la Doha. Avem set decisiv!

Fostul lider mondial joaca acum cu Elina Svitolina 7 WTA) pentru calificarea in finala turneului de la Doha. Ulltimele trei meciuri dintre cele doua jucatoare s-au terminat cu victoria jucatoarei din Ucraina.

WTA Doha: Lesia Tsurenko, adversara Simonei Halep n turul al doilea

Lesia Tsurenko 24 WTA) va fi adversara Simonei Halep, principala favorita, in turul al doilea la turneul Qatar Total Open de la Doha. Ucraineanca a invins-o pe spaniola Lara Arruabarrena-Vecino 94 WTA, lucky loser), scor 6-3, 6-0, dupa o ora si noua minute de joc.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )