Libnet.ro
UNICEF

01:05

Digisport: Kiki Bertens a abandonat la Roland Garros, dupa numai 5 game-uri! Tremur si nu am energie

Hotnews Hotnews,
 Digisport: Kiki Bertens a abandonat la Roland Garros, dupa numai 5 game-uri! Tremur si nu am energie

Kiki Bertens favorita 4) a abandonat in meciul din turul secund de la Roland Garros cu Viktoria Kuzmova, dupa numai cinci game-uri disputate. Olandeza a oprit partida din senin si a cerut interventia trainerului. continuă pe Hotnews

Roger Federer va juca la Roland Garros dupa 1.454 de zile - Duelul cu Lorenzo Sonego va avea loc dupa ora 15:30

Tenismenul elvetian Roger Federer, locul 3 ATP, va juca, duminica, primul sau meci la Roalnd Garros, dupa 1. 454 de zile, potrivit lesoir. be. Federer a disputat ultimul meci la French Open la 2 iunie 2015, cand a fost eliminat in sferturile de finala de compatriotul sau Stan Wawrinka.

Kiki Bertens a abandonat in turul doi la Roland Garros. Declaratiile socante ale olandezei

Olandeza Kiki Bertens, locul 4 WTA si cap de serei 4, a abandonat, miercuri, in turul doi al turneului de la Roland Garros, in primul set al confruntarii cu sportiva slovaca Viktoria Kuzmova, numarul 46 mondial.

Roland Garros (f): Pliskova si Stephens s-au calificat in turul al treilea / Kiki Bertens a abandonat, Bianca Andreescu a declarat forfait (Rezultatele zilei)

Karolina Pliskova favorita nr. 2), Sloane Stephens 7), Elina Svitolina 9) si Anastasija Sevastova 12) se numara printre favoritele care s-au calificat, miercuri, in turul al treilea de la Roland Garros. Kiki Bertens, vazuta de multi drept pretendenta la titlu, a fost nevoita sa se retraga in timpul partidei cu Viktoria Kuzmova, iar Bianca Andreescu s-a retras inaintea duelului cu Sofia Kenin acuzand probleme la umarul drept.

A patra favorita la castigarea Roland Garros a abandonat. Declaratiile socante ale lui Kiki Bertens

Kiki Bertens a abandonat, miercuri, in turul doi al turneului de la Roland Garros, in primul set al confruntarii cu sportiva slovaca Viktoria Kuzmova, numarul 46 mondial.

A patra favorita la castigarea Roland Garros a abandonat. Declaratiile socante, printre lacrimi, ale lui Kiki Bertens

Kiki Bertens a abandonat, miercuri, in turul doi al turneului de la Roland Garros, in primul set al confruntarii cu sportiva slovaca Viktoria Kuzmova, numarul 46 mondial.

Simona Halep revine joi pe teren la Roland Garros

Dupa o zi de pauza, Simona Halep va reveni in actiune, joi, pentru meciul din turul 2 de la Roland Garros.

Dupa patru ani, Roger Federer a revenit cu o victorie la Roland Garros

Roger Federer 3 ATP) s-a calificat, duminica, in turul secund al turneului de la Roland Garros, dupa ce l-a invins pe Lorenzo Sonego 73 ATP), scorul de 6-2, 6-4, 6-4.

Serena Williams, dezvaluire neasteptata la Roland Garros. Ce indoiala a avut ea inainte de a juca pe zgura pariziana

Serena Williams este in turul secund la Roland Garros, dupa o victorie muncita in fata Vitaliei Diatcenko, pe care a depasit-o in trei seturi.

Roland Garros: Magda Linette, adversara Simonei Halep din turul al doilea

Poloneza Magda Linette 87 WTA) se va intalni cu Simona Halep in turul al doilea al Roland Garros, dupa ce a trecut de Chloe Paquet 166 WTA, beneficiara a unui wild card), cu scorul de 3-6, 6-1, 6-2.

Bianca Andreescu, calificare muncita in turul doi la Roland Garros, dupa un meci de peste 3 ore pe parcursul a doua zile

Canadianca de origine romana Bianca Andreescu s-a calificat marti in turul 2 la Paris dupa ce a trecut de Marie Bouzkova, 5-7, 6-4, 6-4, la capatul unui meci de trei ore si 4 minute.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )