Libnet.ro
UNICEF

11:15

Serena Williams, dezvaluire neasteptata la Roland Garros. Ce indoiala a avut ea inainte de a juca pe zgura pariziana

Adevărul Adevărul,
Serena Williams, dezvaluire neasteptata la Roland Garros. Ce indoiala a avut ea inainte de a juca pe zgura pariziana

Serena Williams este in turul secund la Roland Garros, dupa o victorie muncita in fata Vitaliei Diatcenko, pe care a depasit-o in trei seturi. continuă pe Adevărul

Simona Helep castiga greu meciul de debut la Roland Garros. Romanca a avut nevoie de 3 seturi pentru a trece de Ajla Tomljanovic. Cu cine va juca in turul al doilea

Simona Halep 27 de ani, 3 WTA) a debutat, marti, la cel de-al doilea turneu de Grand Slam al acestui an, Roland Garros. Romanca s-a calificat in turul al doilea, dupa ce a invins-o pe australianca Ajla Tomljanov.

Roland Garros (f): Kiki Bertens, Ashleigh Barty si Serena Williams s-au calificat in turul al doilea - Caroline Wozniacki a parasit competitia (Rezultatele zilei)

Kiki Bertens favorita nr. 4), Ashleigh Barty 8) si Anastasija Sevastova 12) s-au calificat in turul secund de la Roland Garros obtinand victorii in minimum de seturi. in aceeasi runda s-a calificat si Serena Williams, insa americanca a avut ceva probleme in fata Vitaliei Diatchenko jucatoarea clasata pe locul 83 WTA a castigat primul set cu 6-2). Caroline Wozniacki 13) a fost surpriza negativa a zilei, fiind invinsa de Veronika Kudermetova 68 WTA), dupa ce daneza a castigat primul set cu 6-0.

Roland Garros (f): Serena Williams, Kiki Bertens si Ashleigh Barty s-au calificat in turul al doilea - Caroline Wozniacki a parasit competitia (Rezultatele zilei)

Serena Williams favorita nr. 10) a avut parte de un prim set dificil in fata Vitaliei Diatchenko rusoaica a castigat cu 6-2), insa a revenit 6-1, 6-0) si s-a calificat in turul al doilea de la Roland Garros. Mai departe au mers si Kiki Bertens 4), Ashleigh Barty 8) si Anastasija Sevastova 12), care au obtinut victorii in minimum de seturi. Caroline Wozniacki 13) a parasit competitia fiind invinsa de Veronika Kudermetova 68 WTA), dupa ce daneza a castigat primul set cu 6-0.

EXCLUSIV Kim Clijsters: Va fi un impact pentru Simona Halep sa fie la Paris fara Darren Cahill, aveau o conexiune puternica - Pe cine vede cu sanse la castigarea Roland Garros-ului si cum o poate ajuta pe Serena faptul ca a devenit mama

Fost numar unu mondial si castigatoare a patru titluri de Grand Slam in cariera, Kim Clijsters este un nume important in istoria tenisului mondial, o voce puternica in circuitul WTA. Belgianca a raspuns unor intrebari adresate de HotNews. ro despre editia din acest an de la Roland Garros. Va fi un impact pentru Simona sa fie la Paris fara Darren Cahill, aveau o conexiune puternica. Halep stie cum sa foloseasca unghiurile in favoarea ei pe zgura, a precizat, printre altele, fosta campioana. Clijsters a atins si subiecte precum: cine are sanse sa se impuna la Paris sau cum o poate ajuta pe Serena faptul ca a devenit mama.

Simona Halep dupa debutul victorios de la Roland Garros: A fost un meci mare. Am avut emotii

Campioana en titre de la Roland Garros, romanca Simona Halep, s-a declarat increzatoare dupa meciul castigat, marti, in prima runda a turneului de tenis de la Paris, al doilea de Mare Slem al anului,.

Simona Halep, criza de nervi la Roland Garros. Ce le-a facut celor din echipa ei

Simona Halep a avut o criza de nervi la Roland Garros, in timpul partidei cu Ajla Tomljanovic. Numarul 3 WTA a facut semne in directia lojei in care s-a aflat echipa ei, in setul secund, cand era condusa de sportiva din Australia. Halep a revenit in setul decisiv si s-a impus cu scorul de 6-2, [] .

Roland Garros: Programul de miercuri al romancelor / Meciuri de dublu feminin si dublu mixt

Dupa trei zile in care am avut parte de mai multe meciuri de simplu ale sportivilor romani Copil si Tecau au jucat si la dublu masculin), a venit randul fetelor sa concureze in probele de dublu de la Roland Garros. Andreea Mitu, Irina Begu, Mihaela Buzarnescu si Raluca Olaru vor reprezenta Romania, miercuri, atat pe tabloul de dublu feminin, cat si la dublu mixt.

Roland Garros: Programul de miercuri al romancelor / Meciuri de dublu feminin si dublu mixt

Dupa trei zile in care am avut parte de mai multe meciuri de simplu ale sportivilor romani Copil si Tecau au jucat si la dublu masculin), a venit randul fetelor sa concureze in probele de dublu de la Roland Garros. Andreea Mitu, Irina Begu, Mihaela Buzarnescu si Raluca Olaru vor reprezenta Romania, miercuri, atat pe tabloul de dublu feminin, cat si la dublu mixt.

Roland Garros: Simona Halep vs Ajla Tomljanovic 6-2, 3-6, 6-1 / Halep, calificata in turul doi - Debut cu set pierdut, la fel ca anul trecut

Simona Halep 3 WTA) a inceput cursa de aparare a trofeului de la Roland Garros cu o victorie in trei seturi, la fel cum se intampla si la editia de anul trecut nr. cu Alison Riske). Campioana en-titre a avut emotii cu Ajla Tomljanovic 47 WTA) doar in setul secund, dar si-a revenit la timp pentru a nu complica situatia in decisiv. A fost 6-2, 3-6, 6-1 pentru numarul 3 WTA, dupa un meci care a durat o ora si 37 de minute. Magda Linette, adversara Simonei Halep din turul al doilea.

Roland Garros: Alexander Zverev, in turul doi dupa un meci maraton de peste patru ore cu John Millman

Alexander Zverev 5 ATP) pare a fi blestemat sa dispute meciuri maraton la Roland Garros. Daca la editia de anul trecut incepea seria meciurilor de cinci seturi din turul doi, in acest an germanul a avut un debut extrem de dificil. Zverev s-a impus dupa patru ore si 10 minute in fata australianului Jonh Millman 56 ATP), scor 7-64), 6-3, 2-6, 6-75), 6-3.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2395 seconds )