Libnet.ro
UNICEF

09:15

Digisport: Naomi Osaka e dezvaluit de ce vrea sa planga si la Indian Wells + in ce conditii o poate depasi Simona Halep

Hotnews Hotnews,
 Digisport: Naomi Osaka e dezvaluit de ce vrea sa planga si la Indian Wells + in ce conditii o poate depasi Simona Halep

Naomi Osaka este jucatoarea cu care in acest moment se lupta Simona Halep pentru locul 1 in lume. Actual lider mondial, Osaka a explicat intr-o postare in mediul online de ce vrea sa planga si la Indian Wells. Despre ea se stie ca plange foarte des, dar acum motivul este cu totul altul decat pana acum. continuă pe Hotnews

Simona Halep a dezvaluit ce ritual are la Indian Wells: As putea sa fac asta ore in sir!

Simona Halep s-a calificat in optimile turneului de la Indian Wells, dupa ce a trecut in doua seturi de Katerina Kozlova, din Ucraina.

Indian Wells (f): Petra Kvitova si Caroline Wozniacki au parasit competitia / Naomi Osaka si-a luat revansa in fata Kristinei Mladenovic (Rezultatele zilei)

Petra Kvitova si Caroline Wozniacki se alatura favoritelor care au parasit competitia de la Indian Wells. Printre jucatoarele care merg mai departe se numara Naomi Osaka a invins-o pe Kristina Mladenovic, care trecuse de ea in ultimul meci, la Dubai), Angelique Kerber, Aryna Sabalenka, Karolina Pliskova sau Venus Williams.

Doar Halep o mai poate detrona pe Naomi Osaka din varful ierarhiei WTA. Cum arata acum calculele pentru locul 1

Eliminarile Petrei Kvitova si a lui Sloane Stevens de la Indian Wells fac ca lupta pentru suprematie in clasamentul WTA sa ramana o afacere in doi.

Digisport Prinsa dopata si cu o performanta rara in tenisul mondial. Cine e adversara Simonei Halep din turul 3 de la Indian Wells

Simona Halep Indian Wells |Simona Halep pare a avea o misiune usoara in turul trei de la Indian Wells, acolo unde o va intalni pe Kateryna Kozlova ora 20:00 Digi Sport 2), o sportiva de 25 de ani din Ucraina, care nu s-a remarcat cu foarte multe lucruri.

Digisport: Prinsa dopata si cu o performanta rara in tenisul mondial. Cine e adversara Simonei Halep din turul 3 de la Indian Wells

Simona Halep Indian Wells |Simona Halep pare a avea o misiune usoara in turul trei de la Indian Wells, acolo unde o va intalni pe Kateryna Kozlova ora 20:00 Digi Sport 2), o sportiva de 25 de ani din Ucraina, care nu s-a remarcat cu foarte multe lucruri.

Digisport: Simona Halep Indian Wells |Prima reactie a Simonei, dupa victoria cu Kateryna Kozlova

Simona Halep s-a calificat in optimile turneului de la Indian Wells, dupa o victorie in doua seturi, 7-6, 7-5, cu Kateryna Kozlova. Romanca a oferit primele reactii chiar dupa meci, pe teren.

DigiSport.ro: Imaginea pentru care Simona Halep i-a multumit unui fotograf de la Indian Wells

Numarul doi mondial, Simona Halep, s-a calificat in turul III al turneului WTA de la Indian Wells California), dotat cu premii totale in valoare de 9. 428 dolari, dupa ce a trecut de Barbora Strycova cu 6-2, 6-4.

Indian Wells: Partida Simona Halep vs Kateryna Kozlova se va disputa duminica, de la ora 21:00

Simona Halep 2 WTA) va evolua duminica, de la ora 21:00, in turul al treilea al turneului Premier Mandatory de la Indian Wells. Partida cu Kateryna Kozlova Ucraina, 114 WTA), prima de pe arena centrala, va fi transmisa in direct pe DigiSport si LiveText pe HotNews. ro.

Indian Wells: Partida Simona Halep vs Kateryna Kozlova se va disputa duminica, de la ora 20:00

Simona Halep 2 WTA) va evolua duminica, de la ora 20:00, in turul al treilea al turneului Premier Mandatory de la Indian Wells. Partida cu Kateryna Kozlova Ucraina, 114 WTA), prima de pe arena centrala, va fi transmisa in direct pe DigiSport si LiveText pe HotNews. ro.

Simona Halep, lipsa antrenorului si ce spune inaintea debutului la Indian Wells: inca simt ca imi trebuie mai multe meciuri oficiale, dar sunt bine

Simona Halep va disputa in noaptea de vineri spre sambata primul meci din cadrul turneului de la Indian Wells, contra Barborei Strycova. Romanca este in continuare fara antrenor si le-a dezvaluit jurnalistilor din SUA care sunt avantajele si dezavantajele unei astfel de situatii. Halep a precizat ca este sanatoasa si increzatoare, dar inca simte nevoia de a avea mai multe meciuri oficiale.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )