Libnet.ro
UNICEF

22:45

Simona Halep a dezvaluit ce ritual are la Indian Wells: As putea sa fac asta ore in sir!

Adevărul Adevărul,
Simona Halep a dezvaluit ce ritual are la Indian Wells: As putea sa fac asta ore in sir!

Simona Halep s-a calificat in optimile turneului de la Indian Wells, dupa ce a trecut in doua seturi de Katerina Kozlova, din Ucraina. continuă pe Adevărul

Simona Halep, in optimi la Indian Wells: E foarte greu trofeul. Sper sa fiu puternica

Simona Halep s-a calificat in optimile turneului de la Indian Wells dupa confruntarea cu ucraineanca Kateryna Kozlova pe care a eliminat-o in doua seturi, 7-6, 7-5. Cap de serie numarul 2, romanca este considerata una dintre favorite pentru castigarea turneului. Ar fi al 19-lea titlu WTA din cariera Simonei Halep. O victorie la Indian Wells [] .

Simona Halep, in turul al treilea al turneului de la Indian Wells, dupa 6-2, 6-4, cu Barbora Strycova

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, a invins-o, sambata, cu scorul de 6-2, 6-4, pe Barbora Strycova din Cehia, locul 50 WTA, calificandu-se in turul al treilea al turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells.

Simona Halep - Barbora Strycova, la Indian Wells. Cand incepe partida

Meciul dintreSimona HalepsiBarbora Strycova, din turul 2 al turneului de laIndian Wells, se va disputa in noaptea de vineri spre sambata,nu mai devreme de ora 23:55 ora.

DigiSport.ro: Imaginea pentru care Simona Halep i-a multumit unui fotograf de la Indian Wells

Numarul doi mondial, Simona Halep, s-a calificat in turul III al turneului WTA de la Indian Wells California), dotat cu premii totale in valoare de 9. 428 dolari, dupa ce a trecut de Barbora Strycova cu 6-2, 6-4.

Digisport: Naomi Osaka e dezvaluit de ce vrea sa planga si la Indian Wells + in ce conditii o poate depasi Simona Halep

Naomi Osaka este jucatoarea cu care in acest moment se lupta Simona Halep pentru locul 1 in lume. Actual lider mondial, Osaka a explicat intr-o postare in mediul online de ce vrea sa planga si la Indian Wells. Despre ea se stie ca plange foarte des, dar acum motivul este cu totul altul decat pana acum.

HALEP - KOZLOVA LIVE la Indian Wells. Duel in premiera pentru Simona Halep

Simona Halep va evolua in turul 3 al turneului de la Indian Wells in fata Katerynei Kozlova 114 WTA). Meciul se va disputa duminica, de la ora 20:00 ora Romaniei), pe Terenul Central, si va fi.

Halep a trecut testul maturitatii la Indian Wells: Simona e in optimi, dupa un meci destul de complicat. Cu cine va juca

Dupa o prima victorie fara mari emotii cu Strycova 50 WTA) pentru Simona Halep a urmat un duel mult mai greu decat ne-am fi asteptat cu ucraineanca Kateryna Kozlova 114 WTA).

Digisport Prinsa dopata si cu o performanta rara in tenisul mondial. Cine e adversara Simonei Halep din turul 3 de la Indian Wells

Simona Halep Indian Wells |Simona Halep pare a avea o misiune usoara in turul trei de la Indian Wells, acolo unde o va intalni pe Kateryna Kozlova ora 20:00 Digi Sport 2), o sportiva de 25 de ani din Ucraina, care nu s-a remarcat cu foarte multe lucruri.

Digisport: Prinsa dopata si cu o performanta rara in tenisul mondial. Cine e adversara Simonei Halep din turul 3 de la Indian Wells

Simona Halep Indian Wells |Simona Halep pare a avea o misiune usoara in turul trei de la Indian Wells, acolo unde o va intalni pe Kateryna Kozlova ora 20:00 Digi Sport 2), o sportiva de 25 de ani din Ucraina, care nu s-a remarcat cu foarte multe lucruri.

Halep, prima reactie dupa o victorie muncita la Indian Wells: De ce i-a fost greu cu Kozlova si ce a bucurat-o la final

Simona Halep a stat aproape doua ore pe teren pentru a trece de o adversara aflata pe locul 114 in clasamentul mondial.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )