Libnet.ro
UNICEF

12:45

DigiSport: Prima reactie a lui Catalin Morosanu dupa ce a iesit din spital

Hotnews Hotnews,
 DigiSport: Prima reactie a lui Catalin Morosanu dupa ce a iesit din spital

Catalin Morosanu a iesit din spital, acolo unde a ajuns la finalul luptei castigate extraordinar in fata unui luptator mult mai inalt si mult mai greu, americanul Daniel Sam, si a avut prima reactie. Palitura moldoveneasca inca functioneaza!, a scris Moro pe pagina sa de facebook. continuă pe Hotnews

Mesajul lui Catalin Morosanu, dupa ce l-a invins pe Daniel Sam. A anuntat direct din ring

Catalin Morosanu a facut un anunt soc publicului dupa ce l-a invins pe britanicul Daniel Sam. Moartea din Carpati le-a dat emotii fanilor sai, cand a fost pus la pamant de adversar, dar anuntul lui i-a intristat si mai mult. Catalin Morosanu a castigat meciul cu Daniel Sam joi, 6 iunie. A fost o victorie [] .

DigiSport: Catalin Morosanu l-a spulberat pe colosul Daniel Sam. Anuntul total neasteptat facut dupa meci

Catalin Morosanu 34 de ani) si-a luat revansa in fata lui Daniel Sam, pe care l-a invins in gala de la Cluj. Moartea din Carpati le-a dat emotii spectatorilor chiar in prima repriza, cand britanicul de aproape 2 metri si 123 de kilograme l-a pus la podea pe roman cu un genunchi direct in plex.

INCENDIAR! Catalin Botezatu, PRIMA REACTIE dupa ce s-a spus ca are un COPIL SECRET: imi aduc aminte ca am avut o casierita foarte draguta, care era casatorita

Se cutremura showbiz-ul romanesc! Catalin Botezatu a oferit prima reactie, dupa ce s-a spus ca ar avea un copil secret, negand cu vehementa ca Alexandru 21 e ani) ar fi baiatul lui, potrivit.

Prima reactie a premierului Viorica Dancila in scandalul de la Valea Uzului: care e solutia gasita de Guvern

Despre scandalul de la Valea Uzului s-a tot vorbit in ultima perioada, dar premierul Viorica Dancila nu a avut nicio pozitie publica. Acum, Guvernul afirma ca a identificat o posibila solutie pentru detensionarea conflictului din zona. Scandalul de la cimitirul din Valea Uzului dintre etnicii maghiari si extremistii romani a intrat si in atentia Guvernului.

Catalin Morosanu a castigat lupta cu Daniel Sam, dar britanicul l-a trimis la spital. Care este primul diagnostic

Moartea din Carpati a ajuns de urgenta la spital dupa confruntarea cu englezul Daniel Sam, de joi seara, pe care a castigat-o in urma unei decizii la puncte.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )