Libnet.ro
UNICEF

23:15

INCENDIAR! Catalin Botezatu, PRIMA REACTIE dupa ce s-a spus ca are un COPIL SECRET: imi aduc aminte ca am avut o casierita foarte draguta, care era casatorita

B1 B1,
INCENDIAR! Catalin Botezatu, PRIMA REACTIE dupa ce s-a spus ca are un COPIL SECRET: imi aduc aminte ca am avut o casierita foarte draguta, care era casatorita

Se cutremura showbiz-ul romanesc! Catalin Botezatu a oferit prima reactie, dupa ce s-a spus ca ar avea un copil secret, negand cu vehementa ca Alexandru 21 e ani) ar fi baiatul lui, potrivit. continuă pe B1

Eugen Neagoe prima reactie dupa numirea la Dinamo

Dinamo si-a schimbat antrenorul luni, iar noul tehnician Eugen Neagoe a vorbit pentru prima data in calitate de tehnician al cainilor.

Simona Halep, prima reactie dupa eliminarea de la Roland Garros

Castigatoare a turneului de la Roland Garros in 2018, Simona Halep a parasit competitia din acest an in sferturile de finala.

Gabriela Firea, prima reactie dupa decizia ICCJ in cazul Constanda: Primaria Capitalei vrea o executare amiabila! Primaria Capitalei NU are acesti bani (VIDEO)

Satul Francez revine la Primaria Capitalei, insa institutia trebuie sa-i plateasca omului de afaceri Costica Constanda despagubiri de circa 94 milioane de euro, plus penalitati, in total circa 115de milioane.

Prima reactie a lui Iohannis, dupa ce Tariceanu a fost salvat: Un act de crasa sfidare

Presedintele Klaus Iohannis a avut o prima reactie dupa ce liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a fost salvat de colegi de urmarirea penala. Seful statului a criticat votul senatorilor si a adus aminte de referendumul pe justitie, care a trecut cu o larga majoritate. Presedintele Klaus Iohannis sustine ca PSD si ALDE continua sa obstructioneze [] .

DigiSport: O sa vedem pe internet mii de postari imbecile. Cea mai dura reactie dupa eliminarea Simonei Halep la Roland Garros

Cristian Tudor Popescu e sigur ca pe internet, fanii tenisului o vor judeca aspru pe Simona Halep, dupa infrangerea neasteptata in fata numarului 51 WTA, Amanda Anisimova.

Papa Francisc il va primi la Vatican pe Vladimir Putin / Este prima intalnire dupa semnarea aliantei dintre ortodocsii rusi si catolici in fata islamismului din Orientul Mijlociu

Papa Francisc il va primi in 4 iulie la Vatican pe presedintele rus Vladimir Putin, a anuntat joi Sfantul Scaun, potrivit AFP. Va fi a doua intalnire a Suveranului Pontif si a liderului de la Kremlin si prima dupa intalnirea istorica dintre Patriarhul Kirill si Papa Francisc.

PENTRU PRIMA DATA DUPA APROAPE TREI ANI Banca centrala a Australiei reduce rata de dobanda la 1,25%

Australia a devenit cea mai mare economie dezvoltata a carei banca centrala reduce rata dobanzii de politica monetara in 2019, scazand costul imprumuturilor pentru prima data in aproape trei ani, intr-o tentativa de compensare a efectelor tensiunilor comerciale globale si a incetinirii ritmului de crestere economica a Chinei, arata MarketWatch.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )