Libnet.ro
UNICEF

18:15

DigiSport: Reactia lui Gigi Becali, dupa ce DNA i-a pus sechestru pe conturi! Zic ca am spalat 50 de milioane de euro!

Hotnews Hotnews,
 DigiSport: Reactia lui Gigi Becali, dupa ce DNA i-a pus sechestru pe conturi! Zic ca am spalat 50 de milioane de euro!

Gigi Becali are din nou probleme cu legea. Finantatorul FCSB a fost astazi la DNA, iar Directia Nationala Anticoruptie i-a pus sechestru pe avere. Omul de afaceri a explicat pentru Digi Sport despre ce este vorba. continuă pe Hotnews

Gigi Becali, dupa ce a fost audiat la DNA: Credeti ca dracii stau? (VIDEO)

UPDATE: Gigi Becali a fost audiat in dosarul nepotului sau, Vasile Geambazi. Becali a sustinut ca totul este o prigoana de care el se bucura, pentru ca altfel ar insemna ca nu este demn de.

Patronul FCSB, Gigi Becali, prezent la DNA

Patronul FCSB, Gigi Becali, a fost chemat la DNA in dosarul in care este implicat nepotul sau Vasile Geambazi, patronul AS Clinceni.

Nepotul lui Gigi Becali, audiat la DNA intr-un dosar privind afaceri imobiliare

Nepotul lui Gigi Becali, Vasile Geambazi, a ajuns, marti dimineata, la sediul central al Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru audieri. Procurorii nu au oferit, pana acum, detalii despre calitatea sau dosarul in care a fost citat acesta, transmite Mediafax.

Nepotul lui Gigi Becali, Vasile Geambazi, audiat la DNA

Nepotul lui Gigi Becali, Vasile Geambazi, a fost audiat marti la DNA intr-un dosar referitor la o afacere imobiliara. La iesirea din sediul Directiei, el a declarat ca procurorii il acuza de spalare de bani,.

Gigi Becali, chemat la DNA intr-un dosar de spalare de bani: Mi-e frica, tare frica

Gigi Becali a ajuns din nou in fata procurorilor de la Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru a fi audiat intr-un dosar in care a mai dat declaratii si nepotul sau, Vasile Geambazi. intrebat daca va fi pus sub acuzare pentru spalare de bani, patronul FCSB a raspuns: Da, tata. Gigi Becali a fost audiat de .

Gigi Becali si nepotul sau, urmariti penal intr-un dosar de spalare de bani, dupa audierile de la DNA

Gigi Becali si nepotul sau sunt urmariti penal pentru spalare a banilor, fapte care ar fi fost savarsite in perioada 2014-2019, a anuntat DNA, dupa ce oamenii de afaceri au fost audiati marti intr-un dosar privind transferul unui teren.

Gigi Becali si nepotul sau sunt urmariti penal pentru spalare de bani intr-o afacere imobiliara cu un teren din Voluntari

Gigi Becali a fost pus sub invinuire pentru spalare de bani de catre procurorii DNA. Dosarul ar fi fost deschis dupa o plangere penala a corpului de control al premierului. Miza este un teren din Voluntari pe.

Gigi Becali si nepotul sau, audiati in fata procurorilor la DNA: Tremur de frica

Gigi Becali s-a prezentat marti dimineata la sediul DNA pentru a fi audiat, fiind insotit de avocatul Alice Draghici. Asa cum a obisnuit jurnalistii, acesta nu a dorit sa faca declaratii in fata.

Gigi Becali si nepotul sau, audiati in fata procurorilor la DNA

Gigi Becali s-a prezentat marti dimineata la sediul DNA pentru a fi audiat, fiind insotit de avocatul Alice Draghici. Asa cum a obisnuit jurnalistii, acesta nu a dorit sa faca declaratii in fata.

Nepotul lui Gigi Becali, Vasile Geambazi, audiat in calitate de suspect la DNA

Nepotul lui Gigi Becali, Vasile Geambazi, a fost audiat, marti dimineata, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) in calitate de suspect intr-o afacere imobiliara cu un teren supraevaluat. Procurorii il acuza de spalare de bani.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )