Libnet.ro
UNICEF

15:15

Digisport: Snoop Dogg a comentat meciul Mike Tyson - Roy Jones Jr si i-a ironizat copios pe cei doi veterani FOTO

Hotnews Hotnews,
 Digisport: Snoop Dogg a comentat meciul Mike Tyson - Roy Jones Jr si i-a ironizat copios pe cei doi veterani FOTO

Gala in care Mike Tyson s-a luptat cu Roy Jones Jr a avut parte de un comentator special, rapperul Snoop Dogg. Reactiile lui Snoop Dogg au devenit virale in scurt timp. continuă pe Hotnews

Rezultatul surprinzator al meciului anului: Mike Tyson vs. Roy Jones jr.

Meciul de box dintre americanii Mike Tyson, 54 de ani, si Roy Jones jr, 51 de ani, s-a incheiat la egalitate. intalnirea a avut loc, in noaptea de sambata spre duminica, la Staples Center din Los Angeles, si s-a desfasurat pe parcursul a opt reprize.

Mike Tyson a revenit in ring la 54 de ani (VIDEO). Snoop Dogg, reactie de milioane: Parca sunt unchii mei care se bat la gratar

Fostul campion mondial la categoria grea Mike Tyson a luptat impotriva lui Roy Jones jr. intr-un demonstrativ desfasurat la Staples Center din Los Angeles.

VIDEO FOTO Mike Tyson, un pachet de muschi la 54 de ani - Rezultatul surprinzator al meciului cu Roy Jones Jr.

Mike Tyson 54 de ani) a revenit in ring dupa o pauza de 15 ani. in Staples Center din Los Angeles, Iron Mike si Roy Jones Jr. au oferit un meci caritabil spectaculos, iar rezultatul final i-a surprins pe multi.

Suma incredibila pe care a primit-o Mike Tyson pentru revenirea in ring! A anuntat ce face cu banii

Mike Tyson a revenit in ring la varsta de 54 de ani, intr-o partida contra lui Roy Jones Jr. , 51 de ani. A fost un show pe care lumea boxului il astepta de foarte multi ani. Trecusera nu mai putin de 15 ani de la ultima lupta oficiala a celui mai bun boxer din istorie, .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )