Libnet.ro
UNICEF

19:30

Rezultatul surprinzator al meciului anului: Mike Tyson vs. Roy Jones jr.

Adevărul Adevărul,
Rezultatul surprinzator al meciului anului: Mike Tyson vs. Roy Jones jr.

Meciul de box dintre americanii Mike Tyson, 54 de ani, si Roy Jones jr, 51 de ani, s-a incheiat la egalitate. intalnirea a avut loc, in noaptea de sambata spre duminica, la Staples Center din Los Angeles, si s-a desfasurat pe parcursul a opt reprize. continuă pe Adevărul

Digisport: Snoop Dogg a comentat meciul Mike Tyson - Roy Jones Jr si i-a ironizat copios pe cei doi veterani FOTO

Gala in care Mike Tyson s-a luptat cu Roy Jones Jr a avut parte de un comentator special, rapperul Snoop Dogg. Reactiile lui Snoop Dogg au devenit virale in scurt timp.

VIDEO FOTO Mike Tyson, un pachet de muschi la 54 de ani - Rezultatul surprinzator al meciului cu Roy Jones Jr.

Mike Tyson 54 de ani) a revenit in ring dupa o pauza de 15 ani. in Staples Center din Los Angeles, Iron Mike si Roy Jones Jr. au oferit un meci caritabil spectaculos, iar rezultatul final i-a surprins pe multi.

Suma incredibila pe care a primit-o Mike Tyson pentru revenirea in ring! A anuntat ce face cu banii

Mike Tyson a revenit in ring la varsta de 54 de ani, intr-o partida contra lui Roy Jones Jr. , 51 de ani. A fost un show pe care lumea boxului il astepta de foarte multi ani. Trecusera nu mai putin de 15 ani de la ultima lupta oficiala a celui mai bun boxer din istorie, .

Mike Tyson a revenit in ring la 54 de ani (VIDEO). Snoop Dogg, reactie de milioane: Parca sunt unchii mei care se bat la gratar

Fostul campion mondial la categoria grea Mike Tyson a luptat impotriva lui Roy Jones jr. intr-un demonstrativ desfasurat la Staples Center din Los Angeles.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )