Libnet.ro
UNICEF

12:15

DigiSport: Nu sunt mai prost decat tine! Castiga 1,5 milioane de euro, dar cazul din SUA l-a trezit: Cate persoane de culoare conduc?

Hotnews Hotnews,
 DigiSport: Nu sunt mai prost decat tine! Castiga 1,5 milioane de euro, dar cazul din SUA l-a trezit: Cate persoane de culoare conduc?

Moartea lui George Floyd, asfixiat de un politist din Minneapolis, continua sa nasca reactii de furie in toata lumea. Celebritati din toate domeniile si-au afirmat solidaritatea cu protestele din SUA si au luat atitudine in fata inegalitatii sociale. continuă pe Hotnews

Romanii sunt mai optimisti decat belgienii si britanicii cand vine vorba de revenirea la o viata normala (sondaj)

Actuala criza adusa de Coronavirus i-a determinat pe oameni sa se ingrijoreze de sanatate si de veniturile lor, dar cei mai multi dintre ei se asteapta sa ramana la locul de munca actual. Doar un sfert cred in revenirea rapida la situatia premergatoare crizei. Acestea sunt principalele rezultate dintr-un sondaj realizat de Happy Recruiter, cu ajutorul robotului de recrutare, Dora. Cum se simt angajatii de cand s-au instituit masurile Coronavirus? Se tem pentru jobul lor? Simt ca angajatorul lor abordeaza in mod corespunzator criza? Cand vor reveni lucrurile la normal? Aceste intrebari, cat si altele au fost adresate la 36. 145 de persoane din Belgia, Romania si Marea Britanie, prin intermediul unui sondaj care a implicat angajati atat din sectorul blue collar cat si din white collar.

Romanii sunt mai optimisti decat belgienii si britanicii cand vine vorba de revenirea la o viata normala

58% dintre romanii care au raspuns la acest chestionar sunt multumiti de modul in care angajatorii lor au gestionat aceasta criza. Principalele motive enumerate pentru care angajatorii sunt apreciati de respondenti sunt organizarea si faptul ca si-au continut activitatea.

Un sejur in Mamaia costa mai mult decat unul in Tenerife, in plin sezon estival. Explicatiile specialistilor

Mediul online a fost invadat recent cu fotografii ale unor oferte ce demonstrau ca preturile de pe litoralul romanesc sunt mai mari decat cele din Tenerife Insulele Canare).

Un sejur in Mamaia, mai scump decat unul in Tenerife, in plin sezon

Paradoxal sau nu, un sejur in Mamaia este mult mai scump decat unul in Tenerife, in plin sezon.

Vremea extremelor: La Cercul Polar, mai cald decat la Marea Mediterana

Inceputul sezonului estival a venit cu temperaturi neobisnuite pentru diferitele locuri de pe harta. De exemplu, astazi a fost mai cald in Rusia, langa Cercul Polar, decat in multe locuri din sudul Spaniei sau al Italiei.

Vreme neobisnuita in Europa - La Cercul Polar a fost mai cald decat in sudul Spaniei si al Italiei

In Europa vremea a fost neobisnuita la inceput de iunie, iar in locuri in general reci a fost cald, dar si invers. Miercuri, minimele erau de 3 grade la Campina si Targoviste, iar vineri la pranz a fost mai cald in Rusia, langa Cercul Polar, decat in multe locuri din sudul Spaniei sau al Italiei.

Concedii pe litoralul romanesc: Mamaia, preturi mai mari decat in Tenerife (VIDEO)

Desi autoritatile fac apel la solidaritate pentru turismul intern, in contextul in care acest sector a fost cel mai puternic lovit de pandemia de coronavirus, iar administratorii din regimul hotelier dau asigurari.

Cum trebuie sa iti promovezi brandul dupa pandemie: Consumatorii sunt mai critici, mai apatici si mai greu de multumit

Dupa o perioada cu un nivel ridicat de furie 60% in aprilie 2020), scaderea incidentei acestei stari, alaturi de cea de energieoptimism este fireasca. Romanii se plaseaza astfel in luna mai inca intr-un moment de furie, dar mai temperata 51%, urmata pe locul II de oboseala si liniste - 38%, tradusa printr-o detasare de problemele din contextul actual), arata studiul Reveal Marketing Research. Iata ce trebuie sa invete brandurile din schimbarile aduse de pandemie.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2387 seconds )