Libnet.ro
UNICEF

13:45

DigiSport: Verdictul unui medic roman in legatura cu noile teste rapide pentru COVID-19

Hotnews Hotnews,
 DigiSport: Verdictul unui medic roman in legatura cu noile teste rapide pentru COVID-19

Andreea Moldovan, directorul medical al spitalului de boli infectioase din Brasov, a vorbit despre relevanta noilor teste rapide pentru COVID-19 anuntate de Ionut Stroe, ministrul Tineretului si Sportului. continuă pe Hotnews

Mesaj pentru Dan Bittman, din parte unui medic roman stabilit in Suedia: Medicii au fost pusi in fata unor situatii extreme S-au luat masuri mai stricte decat in alte tari

Laura Ghibu este un medic roman, stabilit in Suedia si lupta in prima linie, impotriva noului coronavirus. Femeia a tinut sa transmita un mesaj emotionant pe retele sociale, dupa ce solistul de la Holograf a .

Mesajul unui medic roman din Suedia catre Bittman: Medicii, pusi in fata unor situatii extreme. Modelul suedez nu e sa traiesti normal si sa te infectezi la liber!

Laura Ghibu este un medic romanstabilit de multi ani in Suedia. Femeia a reactionat la declaratiile facute de Dan Bittman in exclusivitate la Antena 3, cu privire la faptul ca Romania ar trebui sa adopte modelul suedez ca sa treaca peste pandemie cu bine.

Cand vom atinge pragul de 10.000 de cazuri pe zi. Previziunea sumbra a unui medic din Romania

Intr-o postare pe Facebook, medicul Octavian Jurma a lansat un avertisment ingrijorator cu privire la pandemia de coronavirus din Romania, care pare sa fi scapat de sub control. Specialistul a spus si cand vom depasi 10. 000 de cazuri pe zi. Cand vom atinge pragul de 10. 000 de cazuri pe zi Medicul si cercetatorul Octavian Jurma .

Cat de bun e, de fapt, vaccinul antigripal. Rasturnare de situatie, descoperirea unui doctor roman

Datele preliminare ale unui studiu efectuat de echipa de medici de la Radboud University Medical Center indica ca vaccinul antigripal ar putea sa reduca riscul infectarii cu coronavirus si ca ar putea scadea severitatea simptomelor, in cazul in care se produce imbolnavirea. Cat de bun e, de fapt, vaccinul antigripal Cercetarea a fost facuta sub .

Strigatul de ajutor al unui medic dintr-un spital COVID-19: E iadul pe Pamant ce e acum! Ajutati-ma!

Alexandru Sava, medic specialist interne la Spitalul Municipal Carei, a transmis un mesaj disperat pe contul sau de Facebook: Sunt singur. Coplesit de cazurile moderatsevere. Ajutati-ma!.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3265 seconds )