Libnet.ro
UNICEF

19:45

Digital 2018: Tendintele care vor defini anul

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Digital 2018: Tendintele care vor defini anul

A fost un an, in mod clar, plin in ceea ce priveste evolutia digitala. Poate mai putin, din pacate, in ceea ce priveste institutiile de stat roman desi s-au facut unii mici pasi pe anumite sectoare in plata contributiilor prin platforme online), insa. continuă pe Wall-Street Ro

Horoscop chinezesc 2018. Zodiile care vor avea doar de suferit in anul Cainelui de Pamant

Anul Cainelui de Pamant aduce schimbari importante. Afla ce semn esti in zodiacul chinezesc si vezi ce te asteapta in anul 2018. Bivol 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009).

Lista celor mai importante modificari legislative si fiscale care vor afecta milioane de romani in 2018

Anul 2018 aduce schimbari dramatice pentru romani, prin intrarea in vigoare a unor modificari legislative care afecteaza cea mai mare parte a populatiei, dar si mediul de afaceri, cele mai importante.

LISTA celor mai importante MODIFICARI legislative si fiscale care VOR AFECTA milioane de romani in 2018

Anul 2018 aduce schimbari dramatice pentru romani, prin intrarea in vigoare a unor modificari legislative care afecteaza cea mai mare parte a populatiei, dar si mediul de afaceri, cele mai importante.

Astrologul Mariana Cojocaru, horoscop complet. Zodiile care vor avea mai multi bani ca oricand

In zodiacul chinezesc, 2018 va anul Cainelui de Pamant, simbol al protectiei, al sigurantei si al inteligentei, iar din punct de vedere numerologic vom simti vibratia cifrei 2 care aduce.

Avertisment ONU. Care sunt pericolele care vor ameninta lumea in 2018

Secretarul general al ONU, Antonio Guterres, a lansat duminica un mesaj de alerta, o alerta rosie cu privire la pericolele care vor ameninta lumea in 2018 si a facut un apel la unitate pentru a.

BNR a lansat pe piata, in prima zi a anului, bancnotele si monedele cu noua stema a tarii, care vor circula in paralel cu cele deja existente

Bancnotele si monedele care includ noua stema a tarii, cu Acvila de aur incoronata cu Coroana de Otel, au fost lansate luni in piata de catre Banca Nationala a Romaniei, acestea avand inscrisa pe avers data de 1 ianuarie 2018 si vor circula in paralel cu bancnotele si monedele deja existente.

Horoscop 2018, cu Camelia Patrascanu: Este anul in care romanii vor face mai multi bani. Ce trebuie sa stie fiecare zodie

Anul 2018 va fi unul plin de provocari, in care romanii vor face multi bani, indiferent de zodie. Cel putin asta sustine astrologul Camelia Patrascanu. Va fi un an interesant, provocator,.

Calendar ortodox. Cand nu se fac nunti in 2018

Cei care vor sa faca pasul cel mare in 2018, trebuie sa stie cand nu se fac nunti in anul care tocmai a inceput. Si asta pentru ca in calendarul ortodox sunt cateva zile.

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )