Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dihonie in Antene. Mircea Badea, in razboi cu matinalii Razvan si Dani: Sa se astepte la repercusiuni

Adevărul Adevărul,
Dihonie in Antene. Mircea Badea, in razboi cu matinalii Razvan si Dani: Sa se astepte la repercusiuni

Mircea Badea 41 de ani) scrie pe blogul personal ca cei care fac lucruri sfidatoare, sabotatoare, nesimtite la adresa mea sa se astepte la repercusiuni, facand referire la Razvan si Dani, de la Antena 1, care au avut ca invitat in emisiunea lor un sportiv cu care moderatorul are un conflict. continuă pe Adevărul

Mircea Badea, dupa ce Razvan si Dani l-au invitat la Antena 1 pe luptatorul MMA Marius Tita: Nesimtire, autism, sabotarea demersurilor noastre, care am riscat totul in zece ani de regim Basescu

Mircea Badea a acuzat nesimtirea si autismul unor colegi de televiziune, dupa ce la emisiunea Neatza cu Razvan si Dani de la Antena 1 a fost invitat luptatorul de MMA Marius Tita, devenit cunoscut publicului larg dupa ce si-a facut un tricou pe care scria: Mircea Badea is my bitch.

Mircea Badea are inca o pagina de Facebook

Mircea Badea a anuntat luni pe blogul sau ca si-a facut o noua pagina de Facebook. Din mai multe motive am mai facut o pagina. Cea veche ramane valabila dar deocamdata este blocata, a scris Badea. Noua.

Mircea Badea: Traian Basescu nu poate sta acasa, pe batatura. Sunt convins ca va candida la Primaria Capitalei

Mircea Badea a comentat, in pasa editiei de marti a emisiunii Sinteza zilei cu in gura presei, decizia fostului presedinte Traian Basescu de a candida la Primaria Capitalei. Sunt absolut convins ca va.

Mircea Badea, despre votul prin corespondenta: Am auzit si de sex la distanta, dar prefer metoda traditionala

Mircea Badea a comentat luni seara, in timpul pasei cu Sinteza zilei, problema votului prin corespondenta, sustinut de PNL. Realizatorul emisiunii in gura presei l-a intrebat pe senatorul liberal Ben Oni.

Mircea Badea: Stau prost cu nervii, nu mai suport prostia si prostii care sunt manipulati ca prosti

Mircea Badea a explicat, in pasa cu emisiunea Sinteza Zilei, ca este foarte fericit in continuare cu presedintele Iohannis. Sunt foarte fericit ca nu s-a intalnit Ponta cu presedintele Chinei, ca daca.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )