Libnet.ro
UNICEF

09:15

Mircea Badea, despre votul prin corespondenta: Am auzit si de sex la distanta, dar prefer metoda traditionala

Antena3 Antena3,
Mircea Badea, despre votul prin corespondenta: Am auzit si de sex la distanta, dar prefer metoda traditionala

Mircea Badea a comentat luni seara, in timpul pasei cu Sinteza zilei, problema votului prin corespondenta, sustinut de PNL. Realizatorul emisiunii in gura presei l-a intrebat pe senatorul liberal Ben Oni. continuă pe Antena3

La Ora premierului, liberalii au purtat banderole cu votul prin corespondenta

Liberalii au anuntat ca intra in greva japoneza incepand de luni, in semn de protest fata de neadoptarea legii votului prin corespondenta, acuzand PSD de tergiversarea dezbaterii.

FOTO PNL, prima zi de greva japoneza pentru votul prin corespondenta. Deputat PNL: Nu se rezolva absolut nimic/ Liviu Dragnea anunta ca PSD isi asuma presedintia Comisiei de cod electoral: Il propunem pe Gabriel Vlase

Parlamentarii liberali au inceput luni sa poarte banderolele prin care protesteaza fata de neadoptarea legii votului prin corespondenta, forma de protest pe care o numesc greva japoneza. Tot luni insa, presedintele interimar al PSD Liviu Dragnea a anuntat ca PSD isi va asuma presedintia Comisiei speciale de cod electoral, propunerea fiind deputatul Gabriel Vlase. Activitatea comisiei de cod electoral, cea care trebuie sa elaboreze acest proiect de lege, este blocata, dupa ce deputatul PNL Mihai Voicu a demisionat de la presedintia acestei comisii, tot in semn de protest fata de tergiversarea acestei legi, acuzand PSD ca nu doreste adoptarea legii.

Catalin Predoiu: Ponta se razbuna pe Diaspora, de aceea nu vor votul prin corespondenta

Situatia votului prin corespondenta stagneaza , pentru ca premierul Ponta se razbuna pe diaspora si pentru ca PSD nu obtine voturi dincolo de granitele nationale, a declarat duminica, intr-o conferinta de presa, prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu, potrivit Mediafax.

Dragnea promite votul prin corespondenta

Social-democratii promit, pe ultima suta de metri, ca Romania va avea o lege care sa permita votul romanilor din diaspora, desi au blocat, timp de zece luni, dezbaterile pe aceasta tema.

Mircea Badea, despre maratonul de duminica din Capitala

Carmen Bruma a reusit sa termine primul sau maraton 42,2 kilometri) in putin mai mult de patru ore. Ma simt de parca m-ar fi lovit trenul, dar cu o imensa senzatie de fericire. Mi-am dorit foarte tare.

Cine si de ce saboteaza votul prin corespondenta

PSD refuza categoric adoptarea votului prin corespondenta pentru ca o parte dintre voturile romanilor din diaspora vor fi redistribuite la nivel national, unde tot PNL ar avea de castigat. UDMR este un alt partid pentru care votul la distanta ar fi o pacoste, iar liberalii se agita numai pentru imagine.

Greva japoneza si dialogul surzilor

Proiectul legii votului prin corespondenta s-a impotmolit in Parlament. Liberalii sustin ca social democratii se tem de diaspora, in replica, acestia din urma sustin ca greva japoneza a opozitiei reprezinta doar un exercitu de imagine.

Politic Show: Victor Ponta: Ne asumam alegerea unui presedinte PSD condamnat; Tovarasiile si combinatiile din spatele conflictelor mimate public de marii actori ai scenei politice romanesti; Cine si de ce saboteaza votul prin corespondenta

Predoiu: La performanta institutionala, Executivul este sub cel al Albaniei si Etiopiei. Romania ocupa un loc inferior Albaniei, Etiopiei. Liviu Dragnea: Nu cred ca Corlatean a gresit cu ceva cand a fost ministru. Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca nu.

Mircea Badea are inca o pagina de Facebook

Mircea Badea a anuntat luni pe blogul sau ca si-a facut o noua pagina de Facebook. Din mai multe motive am mai facut o pagina. Cea veche ramane valabila dar deocamdata este blocata, a scris Badea. Noua.

Mircea Badea: Traian Basescu nu poate sta acasa, pe batatura. Sunt convins ca va candida la Primaria Capitalei

Mircea Badea a comentat, in pasa editiei de marti a emisiunii Sinteza zilei cu in gura presei, decizia fostului presedinte Traian Basescu de a candida la Primaria Capitalei. Sunt absolut convins ca va.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2402 seconds )