Libnet.ro
UNICEF

09:00

DIICOT cere din nou urmarirea penala a lui Vosganian si Videanu in dosarul Romgaz

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DIICOT cere din nou urmarirea penala a lui Vosganian si Videanu in dosarul Romgaz

Actualizare Vosganian: Trebuie sa vad ce scrie in aceasta solicitare Senatorul PNL Varujan Vosganian a refuzat, astazi, sa comenteze noua solicitare a DIICOT de incuviintare a urmaririi penale pe numele sau, precizand ca vrea intai sa vada ce spun procurorii in solicitarea inaintata Senatului, transmit surse din presa. --- * Cercetarile au fost extinse in cazul lui Videanu. continuă pe Ziarul Bursa

DIICOT cere din nou aviz pentru urmarirea lui Adriean Videanu si Varujan Vosganian, in dosarul Romgaz-Interagro

DIICOT isi incearca din nou norocul solicitand aviz de la Senat si, respectiv, presedintele Klaus Iohannis, pentru urmarirea penala a lui Varujan Vosganian - fost ministru al Economiei in cabinetul Tariceanu - si Adriean Videanu - fost ministru al.

DIICOT cere aviz pentru urmarirea lui Videanu si Vosganian, in dosarul Romgaz-Interagro

DIICOT cere din nou aviz de la Senat si, respectiv, presedintele Klaus Iohannis, pentru urmarirea penala a fostilor ministri ai Economiei Varujan Vosganian si Adriean Videanu, in dosarul.

DNA cere aviz pentru urmarirea penala a Elenei Udrea si a lui Ion Ariton

Actualizare 10:19 Ariton nu comenteaza acuzatiile Contactat telefonic de ziarul BURSA, senatorul Ion Ariton nu a dorit sa comenteze acuzatiile aduse de DNA. --- DNA cere urmarirea penala si a fostului ministru al Economiei Ion Ariton, in dosarul Gala Bute, acuzat de participatie improprie la abuz in serviciu si folosire a influentei, in scopul obtinerii de foloase necuvenite. --- DNA cere aviz de la Camera Deputatilor, pentru inceperea urmaririi penale pe numele Elenei Udrea, acuzata de abuz in serviciu. --- * Un fost consilier al lui Udrea ar fi vizat, si el, de ancheta.

Dosarul Romgaz: DIICOT cere aviz de urmarire penala pentru Videanu si Vosganian

DIICOT a cerut, luni, aviz pentru urmarirea penala pentru fostii ministri ai Economiei, Adriean Videanu si Varujan Vosganian, in dosarul Romgaz, informeaza B1 TV.

Dosarul Romgaz - Interagro. DIICOT cere un nou aviz pentru urmarirea penala a fostilor ministri Varujan Vosganian si Adriean Videanu

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) cer un nou aviz pentru declansarea urmaririi penale fata de senatorul Varujan Vosganian, cat si fata de fostul ministru Adriean Videanu. Aceasta solicitare vine dupa ce procurorii anticoruptie au adus probe noi in dosarul in care se fac cercetari fata de omul de afaceri Ioan Niculae.

Declaratie SOCANTA a vicepremierului Ungariei. Acesta a cerut din nou AUTONOMIA pentru maghiarii din Transilvania

Vicepremierul Ungariei cere din nou autonomia pentru maghiarii din Transilvania. Acesta spune ca, fara autonomie, etnicii maghiari sunt catalogati drept cetateni de rangul doi in Uniunea Europeana. Declaratiile.

DIICOT cere urmarirea penala a lui Vosganian si Videanu in dosarul Romgaz

Actualizare Vosganian: Trebuie sa vad ce scrie in aceasta solicitare Senatorul PNLVarujan Vosganian a refuzat, astazi, sa comenteze noua solicitare a DIICOT de incuviintare a urmaririi penale pe numele sau, precizand ca vrea intai sa vada ce spun procurorii in solicitarea inaintata Senatului, transmit surse din presa. --- * Cercetarile au fost extinse in cazul lui Videanu.

Julio Iglesias va concerta din nou in Romania. Ce preturi au biletele

Cantaretul Julio Iglesias va concerta din nou in Romania, pe 20 mai, la Sala Palatului din Bucuresti, si pe 22 mai, la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca.

Petre Roman a contestat din nou raportul ANI. Camera Deputatilor trebuia sa ia act de incetarea mandatului de deputat

Deputatul PNL Petre Roman a contestat din nou raportul Agentiei Nationale de Integritate prin care s-a constatat incompatibilitatea, de data aceasta la Curtea de Apel. Plenul Camerei Deputatilor ar trebui sa ia act l.

Petre Roman a contestat din nou raportul ANI, la CAB

Deputatul PNL Petre Roman a contestat din nou, la Curtea de Apel Bucuresti CAB), raportul Agentiei Nationale de Integritate ANI) prin care a fost constatata incompatibilitatea sa, informeaza site-ul instantei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )