Libnet.ro
UNICEF

00:07

Julio Iglesias va concerta din nou in Romania. Ce preturi au biletele

România Liberă România Liberă,
Julio Iglesias va concerta din nou in Romania. Ce preturi au biletele

Cantaretul Julio Iglesias va concerta din nou in Romania, pe 20 mai, la Sala Palatului din Bucuresti, si pe 22 mai, la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca. continuă pe România Liberă

Julio Iglesias revine in Romania in mai. Concerte la Bucuresti si Cluj-Napoca

Desi si-a anuntat retragerea printr-un turneu de adio inca de acum cativa ani, Julio Iglesias 71 de ani) nu poate sa renunte la muzica. De aceea, artistul spaniol revine in Romania cu doua concerte pe care le va sustine la Bucuresti si Cluj, in luna mai.

Declaratie SOCANTA a vicepremierului Ungariei. Acesta a cerut din nou AUTONOMIA pentru maghiarii din Transilvania

Vicepremierul Ungariei cere din nou autonomia pentru maghiarii din Transilvania. Acesta spune ca, fara autonomie, etnicii maghiari sunt catalogati drept cetateni de rangul doi in Uniunea Europeana. Declaratiile.

Traian Basescu este din nou bunic

Traian Basescu este din nou bunic. Fiica sa Elena Basescu a nascut sambata noapte un baietel. Fostul presedinte s-a grabit sa anunte aparitia unui al membru al familiei pe Facebook. S-a.

DIICOT cere din nou aviz pentru urmarirea lui Adriean Videanu si Varujan Vosganian, in dosarul Romgaz-Interagro

DIICOT isi incearca din nou norocul solicitand aviz de la Senat si, respectiv, presedintele Klaus Iohannis, pentru urmarirea penala a lui Varujan Vosganian - fost ministru al Economiei in cabinetul Tariceanu - si Adriean Videanu - fost ministru al.

Petre Roman a contestat din nou raportul ANI. Camera Deputatilor trebuia sa ia act de incetarea mandatului de deputat

Deputatul PNL Petre Roman a contestat din nou raportul Agentiei Nationale de Integritate prin care s-a constatat incompatibilitatea, de data aceasta la Curtea de Apel. Plenul Camerei Deputatilor ar trebui sa ia act l.

Petre Roman a contestat din nou raportul ANI, la CAB

Deputatul PNL Petre Roman a contestat din nou, la Curtea de Apel Bucuresti CAB), raportul Agentiei Nationale de Integritate ANI) prin care a fost constatata incompatibilitatea sa, informeaza site-ul instantei.

Dana Savuica, din nou model pe podium, dupa 18 ani

Dana Savuica a urcat pe podium ca si model dupa 18 ani de pauza. A fost o exceptie pe care a facut-o pentru a-i multumi unui designer pentru un ajutor recent acordat.

The Pirate Bay este din nou online

Cel mai mare tracker de torrente, The Pirate Bay, este din nou online, dupa o absenta de aproximativ sapte saptamani. The Pirate Bay a fost inchis pe data de 9 decembrie, iar unii utilizatori au fost de-a dreptul panicati de gandul ca sursa lor principala de jocuri, muzica si filme piratate nu va mai reveni [].

Dobanda-cheie ar putea fi redusa din nou in februarie

Banca Nationala a Romaniei BNR) ar putea reduce dobanda de politica monetara la 2,25% la urmatoarea sedinta a Consiliului de Administratie CA) de miercuri, 4 februarie 2015, conform opiniilor exprimate de participantii la un sondaj intern in Asociatia Analistilor Financiar-Bancari din Romania AAFBR).

DIICOT cere din nou urmarirea penala a lui Vosganian si Videanu in dosarul Romgaz

Actualizare Vosganian: Trebuie sa vad ce scrie in aceasta solicitare Senatorul PNL Varujan Vosganian a refuzat, astazi, sa comenteze noua solicitare a DIICOT de incuviintare a urmaririi penale pe numele sau, precizand ca vrea intai sa vada ce spun procurorii in solicitarea inaintata Senatului, transmit surse din presa. --- * Cercetarile au fost extinse in cazul lui Videanu.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )