Libnet.ro
UNICEF

11:31

DIICOT: Evaziune de 2,8 milioane lei prin livrarea fictiva de mari cantitati de cherestea

B1 B1,
DIICOT: Evaziune de 2,8 milioane lei prin livrarea fictiva de mari cantitati de cherestea

Un grupspecializata in evaziune fiscala si spalare a banilor a fost destructurata de DIICOT. Procurorii au trimis in judecata patru persoane acuzate de constituire a unui grup infractional organizat, ,. continuă pe B1

Afacerea spatiilor verzi: Primaria Sectorului 6 a platit in administratia Mutu 1,5 milioane lei pentru intretinerea Parcului Crangasi timp de 8 luni: tuns iarba si trandafirii, strans gunoiul, maturat

Primaria Sectorului 6 a platit in administratia Mutu 1,5 milioane lei pentru intretinerea Parcului Crangasi timp de 8 luni, potrivit datelor obtinute de HotNews. ro. Contractul incheiat in baza unui acord-cadru din 2016 a vizat in principal tuns iarba si trandafirii, strans gunoiul, maturat. Parcul este unul modest, avand putin peste 9 hectare. Actualul primar, Ciprian Ciucu a declarat pentru HotNews. ro ca dupa renegocierea contractului a obtinut o reducere de 30%, dar pana la organizarea unei noi licitatii pentru acest serviciu, vechiul contract nu poate inceta.

BVB Rulaj de numai 22,4 milioane lei, cu mult sub media zilnica a anului

Declin pe linie pentru indici Valoarea tranzactiilor realizate in sedinta de ieri a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a fost de numai 22,44 milioane de lei, doar o treime din rulajul mediu zilnic al acestui an, de circa 75,4 milioane de lei, in conditiile in care prin piata deal nu s-a derulat nicio tranzactie.

Prima rectificare cu Nicusor Dan la Primaria Capitalei: 300 milioane lei pentru datoriile Termoenergetica, se majoreaza subventiile la transport si caldura si plafonul pentru stimulente

Bugetul Primariei Capitalei a fost rectificat negativ cu aproape 200 milioane lei, ajungand de la circa 7 miliarde lei la circa 6,8 miliarde lei, potrivit unei hotarari aprobate marti de Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Aceasta este prima rectificare bugetara cu Nicusor Dan la conducerea Primariei Capitalei. Principalele modificari sunt ca se dau cele 300 milioane de lei virate de la Guvern catre ELCEN, in contul datoriei furnizorului de caldura, Termoenergetica, o are, subventia la transport a crescut cu 135 milioane lei, cea la transport cu 93 milioane lei si s-au alocat inca 74 milioane lei pentru stimulentele financiare.

PENTRU PRIMLE NOUA LUNI ALE ANULUI IAR Brasov - profit de 15 milioane lei, in scadere cu aproape 70%

Venituri din exploatare de 209,2 milioane de lei, cu 33% mai mici decat cele din primele trei trimestre ale lui 2019 IAR Brasov IARV), companie ce realizeaza mentenanta si reparatii pentru elicoptere, a raportat pentru primele trei trimestre ale anului curent un profit net de 15 milioane de lei, cu 69,7% sub cel din primele noua luni ale lui 2019, in conditiile diminuarii veniturilor din exploatare cu 33,2%, la 209,24 milioane de lei, reiese din raportul companiei publicat la finele saptamanii trecute pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Euroins Romania si-a majorat capitalul cu peste 126 milioane de lei pentru a se redresa financiar si a-si reduce expunerea pe piata RCA

Euroins, al doilea mare asigurator RCA din Romania, a anuntat miercuri ca in luna decembrie a realizat doua majorari succesive de capital in valoare de peste 126 milioane de lei, masuri menite sa reechilibreze financiar compania si sa-i reduca expunerea pe piata RCA. Amintim ca luna trecuta, Euroins a pierdut in prima instanta, un proces in care contesta amenda de 1,5 milioane lei si obligatia realizarii unui plan de finantare si redresare pentru restabilirea solvabilitatii, sanctiuni impuse de ASF.

Transgaz, amendata cu 34 milioane lei pentru modul de atribuire a unor contracte de achizitie

Compania nationala de transport de gaze naturale Transgaz a anuntat miercuri, printr-un comunicat publicat pe Bursa de Valori Bucuresti, ca a fost amendata de catre Consiliul Concurentei cu 34 milioane de lei pentru modul de atribuire a unor contracte de achizitie in perioada 2009-2011.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )