Libnet.ro
UNICEF

18:45

Prima rectificare cu Nicusor Dan la Primaria Capitalei: 300 milioane lei pentru datoriile Termoenergetica, se majoreaza subventiile la transport si caldura si plafonul pentru stimulente

Hotnews Hotnews,
 Prima rectificare cu Nicusor Dan la Primaria Capitalei: 300 milioane lei pentru datoriile Termoenergetica, se majoreaza subventiile la transport si caldura si plafonul pentru stimulente

Bugetul Primariei Capitalei a fost rectificat negativ cu aproape 200 milioane lei, ajungand de la circa 7 miliarde lei la circa 6,8 miliarde lei, potrivit unei hotarari aprobate marti de Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Aceasta este prima rectificare bugetara cu Nicusor Dan la conducerea Primariei Capitalei. Principalele modificari sunt ca se dau cele 300 milioane de lei virate de la Guvern catre ELCEN, in contul datoriei furnizorului de caldura, Termoenergetica, o are, subventia la transport a crescut cu 135 milioane lei, cea la transport cu 93 milioane lei si s-au alocat inca 74 milioane lei pentru stimulentele financiare. continuă pe Hotnews

Prima rectificare a lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei: mai multi bani pentru subventii,Termoenergetica si stimulente. Scade taxa turistica

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a adoptat marti prima rectificare bugetara sub conducerea primarului Nicusor Dan. Au fost alocati mai multi bani pentru subventiile la caldura si transport, datoriile Termoenergetica si stimulentele financiare. Separat, a fost redusa taxa de promovare turistica a Capitalei.

Nicusor Dan, prima rectificare bugetara din functia de primar al Capitalei. 300 de milioane de lei pentru achitarea datoriei Termoenergetica si 220 de milioane pentru subventiile de transport si caldura

In cursul zilei de marti, cand s-a reunit Consiliul General al Municipiului Bucuresti, bugetu Primariei Capitalei a fost rectificat negativ, cu aproape 200 de milioane de lei, de la aproximativ 7 miliarde de lei,.

Klaus Iohannis: Nicusor Dan mi-a prezentat cele mai mari probleme pe care le-a gasit de la preluarea mandatului Primaria Generala gaseste in Guvern un partener solid si problemele Capitalei vor putea fi rezolvate intr-un termen rezonabil

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a precizat sambata, la capatul unei intalniri cu Nicusor Dan, ca primarul general al Capitalei i-a prezentat problemele cele mai grele, cele mai mari pe care le-a.

NICUSOR DAN: Nu se impune in acest moment carantinarea Bucurestiului

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a afirmat, marti seara, ca la acest moment nu se impune carantinarea Bucurestiului.

NICUSOR DAN: Reprezentanti ai ONG-urilor vor evalua conditiile din centrele sociale

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, anunta ca membri ai organizatiilor guvernamentale vor evalua conditiile din centrele sociale, in baza unei metodologii propuse in prealabil.

NICUSOR DAN: Haideti la vot pentru ca Romania si Bucurestiul merita sa se dezvolte cu adevarat

Primarul general al Capitalei Nicusor Dan a precizat ca mai sunt cateva ore pana se inchide urnele si a indemnat oamenii sa iasa la vot pentru ca Romania si Bucurestiul merita sa se dezvolte cu adevarat.

Cand se aprind luminitele in Capitala. Anuntul lui Nicusor Dan

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, anunta ca, luni seara, va fi aprins iluminatul festiv in Capitala. Nicusor Dan sustine ca nu a facut acest demers mai devreme intrucat nu a vrut sa fie interpretat drept un gest electoral.

Nicusor Dan: Am votat pentru justitie si pentru parcursul european al Romaniei

Alegeri parlamentare 2020. Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat, la iesirea din sectia de votare, ca a votat pentru dezvoltare, pentru justitie si impotriva celor care au periclitat parcursul european al Romaniei. Fost deputat, Nicusor Dan sustine ca Parlamentul trebuie sa revina la normalitate.

NICUSOR DAN: Am votat pentru justitie si pentru parcursul european al Romaniei

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat, la iesirea din sectia de votare, ca a votat pentru dezvoltare, pentru justitie si impotriva celor care au periclitat parcursul european al Romaniei.

Nicusor Dan, despre rezultatul alegerilor: Ne-a cam trecut glontul pe la ureche

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat ca este bine ca exista o majoritate a partidelor de dreapta si ca in urma alegerilor de duminica ne-a cam trecut glontul pe la ureche. El a precizat ca este independent politic si ca a colaborat si va colabora foarte bine cu Guvernul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )