Libnet.ro
UNICEF

17:15

in diminetile de 5 si 6 mai poate fi observat pe cer praf din coada cometei Halley

Hotnews Hotnews,
 in diminetile de 5 si 6 mai poate fi observat pe cer praf din coada cometei Halley

In diminetile de 5 si 6 mai se pot vedea mai multi meteori decat de obicei pentru ca este la maxim curentul eta Aquaride. Meteorii din acest curent provin din coada cometei Halley, fiind pe orbita in jurul Soarelui. in fiecare an, in aceasta perioada, planeta noastra se apropie de traiectoria cometei, in atmosfera intrand mici particule de praf, care la frecarea cu aerul produc senzatia de stea cazatoare, anunta Observatorul Astronomic Amiral Vasile Urseanu. continuă pe Hotnews

Robert Cazanciuc (PSD): Statul e obligat sa negocieze conditii mai bune pentru muncitorii romani din strainatate. Fara plan de relansare, angajatii cu contracte suspendate, peste 1 milion, vor fi someri (FOTO)

Social-democratul Robert Cazanciuc, presedintele interimar al Senatului, a afirmat ca statul roman este obligat sa negocieze salarii mai mari si asistenta medicala pentru romanii care sunt nevoiti sa plece la.

Cel mai mare site de torrent din Romania, sechestrat: ce a patit FileList

In ultimele 24 de ore, FileList. ro, cel mai mare site de torrent din Romania, a devenit inactiv. Domeniul figureaza ca fiind sechestrat de catre autoritatile romane. Printre amatorii de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )