Libnet.ro
UNICEF

18:15

Cel mai mare site de torrent din Romania, sechestrat: ce a patit FileList

Playtech Playtech,
Cel mai mare site de torrent din Romania, sechestrat: ce a patit FileList

In ultimele 24 de ore, FileList. ro, cel mai mare site de torrent din Romania, a devenit inactiv. Domeniul figureaza ca fiind sechestrat de catre autoritatile romane. Printre amatorii de. continuă pe Playtech

3 asistente si o infirmiera de la Institutul Fundeni, cel mai mare spital din Romania, sunt infectate cu coronavirus

3 asistente si o infirmiera care lucreaza in sectia de Terapie Intensiva de la Institutul Fundeni, cel mai mare spital din Romania, sunt infectate cu coronavirus. Toate cele 4 angajate testate pozitiv lucrau pe aceeasi tura. Toti pacientii internati in sectia ATI au fost testati, iar rezultatele testelor sunt negative.

Romania, cel mai mare numar de morti din accidente la locul de munca

Locurile de munca din Romania sunt cele mai periculoase din Uniunea Europeana, in conditiile in care, in 2017, Romania a inregistrat cel mai mare numar de accidente fatale de munca din UE, arata datele publicate marti de Eurostat.

Cel mai mare producator agricol din Romania a donat Spitalului de Urgenta din Braila un aparat PCR Realtime pentru depistarea COVID-19

Donatia a fost facuta de catre compania agricola Al Dahra, care pe langa aparatul de depistare a noului coronavirus a achizitionat si 1. 700 de teste.

ADVERTORIAL: Care este cel mai valoros lucru produs in Romania?

Am putea sa le luam pe toate la rand, dar cel mai probabil ne vom opri la cele mai dezirabile cateva: un apartament ori o casa proaspat construite in centrul capitalei - iar aici se vehiculau, cel putin inainte de criza economica actuala, preturi, pentru cel mai scumpe penthouse-uri, intre 3 si 6 milioane de euro; apoi cea mai scumpa masina produsa in Romania, probabil un model de Ford, care nu depaseste insa 20. 000 de euro.

Cum a fost afectat de pandemie cel mai mare bazin legumicol din Moldova. Vom avea pierderi uriase

Fermierii se confrunta cu probleme majore cu asigurarea materialelor necesare, dar si cu desfacerea legumelor. De asemenea, lipsa mainii de lucru zilierii nu mai vin; sunt speriati de coronavirus) creeaza mari probleme. Pagubele sunt mari, avand in vedere ca este vorba despre productie perisabila.

Marea Britanie are al doilea cel mai mare numar de decese COVID-19 din Europa

Cel mai izolat teritoriu locuit din lume. Unde se afla insula descrisa in cartile lui Jules Verne si accesibila doar cu vaporul

Un grup de insule din Atlanticul de Sud, denumit Tristan de Cunha, este considerat cel mai izolat teritoriu locuit de om din lume.

Care este cel mai valoros lucru produs in Romania?

Am putea sa le luam pe toate la rand, dar cel mai probabil ne vom opri la cele mai dezirabile cateva: un apartament ori o casa proaspat construite in centrul capitalei iar aici se vehiculau, cel putin inainte de criza economica actuala, preturi, pentru cele mai scumpe penthouse-uri, intre 3 si 6 milioane de euro; apoi cea mai scumpa masina produsa in Romania, probabil un model de Ford, care nu depaseste insa 20. 000 de euro.

GRAFIC INTERACTIV Harta cazurilor de coronavirus din fiecare judet din Romania. Situatia la zi a infectarilor, deceselor si vindecarilor

Romania a depasit pragul de 12. 000 de cazuri confirmate de coronavirus si e aproape de pragul de 700 de decese. Cel mai mare focar din tara este in continuare Suceava, cu peste 2. 700 de cazuri confirmate, cu peste 120 de decese cu COVID-19 si cu municipiul resedinta de judet si comunele din jur in carantina totala. Pe locul doi, la distanta, Bucurestiul cu peste 1. 250 de cazuri. Vezi situatia cazurilor la nivel de judet intr-o harta interactiva, mai multe date statistice si grafice cu ultimele informatii oficiale.

Regina Maria incepe cel mai amplu program de testare a personalul medical din linia intai. Testarea serologica va fi disponibila si la cerere, contra cost

Reteaua de sanatate Regina Maria dirijeaza eforturi considerabile pentru testarea in masa a tuturor cadrelor medicale din linia intai. Astfel, personalul medical din Romania, din spitalele COVID-19, dar si din alte unitati medicale de stat va beneficia.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )