Libnet.ro
UNICEF

10:30

Veste proasta pentru milioane de romani. Vor goli buzunarele si mai mult de la 1 ianuarie 2021

Playtech Playtech,
Veste proasta pentru milioane de romani. Vor goli buzunarele si mai mult de la 1 ianuarie 2021

A fost cum a fost 2020, dar anul urmator vine chiar din ianuarie cu facturi mai mari. E vorba acum de curentul electric si de-o majorare. in cazul celor peste 2,8 milioane de consumatori care sunt. continuă pe Playtech

Veste proasta pentru pensionari, in aceasta dimineata. Ce se va intampla cu pensiile din cauza crizei sanitare

Sunt vesti proaste pentru pensionari, in aceasta dimineata. S-a aflat ce se va intampla cu pensiile din cauza crizei sanitare. Cum influenteaza coronavirusul pensiile, vedeti in aricolul de mai jos. Criza sanitara si cea economica afecteaza grav pensiile. Ce se intampla in toata lumea Socul economic de pe piata muncii, provocat de coronavirus, creste presiunea .

Veste buna pentru angajatii romani: 2.500 de lei pentru fiecare. Ce trebuie sa faca acum angajatorii

Statul a promis stimulente financiare pentru a trece mai repede peste criza sanitara, mai ales ca multa lume lucreaza de acasa. Acum, se ofera suma de 2. 500 de lei. Statul a venit cu multe.

Cine va beneficia de medicamente gratuite de la 1 ianuarie 2021. Vesti bune pentru milioane de romani!

Vesti bune pentru milioane de romani, dupa ce s-a aflat ca vor beneficia de medicamente gratuite de la 1 ianuarie 2021. Milioane de romani va beneficia de medicamente gratuite. De cand intra in vigoare Legea La cererea Ministerului Sanatatii, Guvernul a aprobat in sedinta de vineri, 4 decembrie, Hotararea privind modificarea si completarea anexei la .

CLAUDIU MANDA: Am votat cu speranta ca foarte multi romani vor veni azi la vot

Presedintele PSD Dolj, europarlamentarul Claudiu Manda, a declarat, duminica, la iesirea de la urne, ca a votat cu speranta ca foarte multi romani vor veni la vot pentru a opri, prin votul lor, concentrarea puterii in mainile unui singur om.

Se schimba varsta de pensionare pentru acesti romani. Cine poate iesi acum mai devreme si ce trebuie sa faca

Vesti bune, legea a fost promulgata. Se schimba varsta de pensionare pentru acesti romani. Iata cine poate iesi acum mai devreme si ce trebuie sa faca pentru asta! Cine poate iesi mai devreme la pensie Presedintele Klaus Iohannis a promulgat luni, 7 decembrie, legea care schimba varsta de pensionare pentru acesti romani. Mai exact, au .

CELE MAI TARI BANCURI CU AVOCATI: Avocatul catre client: Am o veste proasta si una buna! Zi-o intai pe cea proasta! ....

Un tip este judecat pentru ca a furat un BMW. Dupa pledoaria avocatului, judecatorul hotaraste sa-l achite, asa ca hotul parasi tribunalul liber. A doua zi, acelasi tip se prezenta in fata judecatorului si-i.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )