Libnet.ro
UNICEF

12:15

Din 15 februarie in Romania incepe vaccinarea cu vaccinul AstraZeneca. Vor fi deschise 180 de noi cabinete de vaccinare - HARTA

Hotnews Hotnews,
 Din 15 februarie in Romania incepe vaccinarea cu vaccinul AstraZeneca. Vor fi deschise 180 de noi cabinete de vaccinare - HARTA

Din 15 februarie, in Romania va incepe vaccinarea populatiei cu vaccinul AstraZeneca, recomandat persoanelor intre 18 si 55 de ani, urmand sa fie deschise 180 de noi cabinete de vaccinare, a anuntat luni Comitetul de coordonare a vaccinarii. continuă pe Hotnews

Marea Britanie introduce din 15 februarie carantina la hotel pentru calatorii sositi din 33 de tari

Marea Britanie va incepe, din 15 februarie, sa plaseze in carantina in hoteluri, pentru 10 zile, persoanele care sosesc din 33 de tari cu risc epidemiologic ridicat, anunta bbc. Marea Britanie va.

Regatul Unit introduce din 15 februarie carantina la hotel pentru calatorii sositi din 33 de tari

Regatul Unit a decis plasarea in carantina in hoteluri, pentru 10 zile, a persoanelor care sosesc din 33 de tari de risc incepand cu data de 15 februarie, relateaza vineri BBC si dpa. , preluate de Agerpres.

Vaccinul AstraZeneca. Pentru ce grupa de varsta este recomandata administrarea vaccinului in Romania

In Romania incepe in cateva zile imunizarea cu al treilea ser aprobat in Uniunea Europeana de la AstraZeneca, un vaccin pe baza de virus viu, asadar diferit fata de cele de la Prizer si Moderna. in tara noastra, pentru moment, va fi administrat numai persoanelor pana in 55 de ani. Primul vaccin facut din virus .

Vaccinul AstraZeneca a ajuns sambata in Romania

O masina care transporta lotul de 81. 600 de doze vaccin AstraZeneca a intrat in Romania sambata la pranz prin Vama Nadlac II, a informat ISU Arad.

INCEPAND CU 15 FEBRUARIE Regatul Unit introduce carantina la hotel pentru calatorii sositi din 33 de tari

Regatul Unit a decis plasarea in carantina in hoteluri, pentru 10 zile, a persoanelor care sosesc din 33 de tari de risc incepand cu data de 15 februarie.

MAE: Din 10 februarie, persoanele care calatoresc in Austria trebuie sa prezinte un test PCR negativ

Ministerul Afacerilor Externe informeaza ca toate persoanele care calatoresc in Austria trebuie sa prezinte, din 10 februarie, ora 00. 00, rezultatul negativ al unui test de tip PCR sau antigen pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2, efectuat cu maximum 72 de ore anterior sosirii.

Prima transa din vaccinul AstraZeneca ajunge duminica in tara. in februarie, Romania asteapta cel putin 600.000 de doze din serul produs de britanici

Comitetul National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19 CNCAV) a anuntat ca 81. 600 doze de vaccin AstraZeneca ajung, duminica dimineata, la Institutul National Cantacuzino. Premierul Florin Citu spune ca in luna februarie vor sosi in Romania cel putin 600. 000 de doze de vaccin de la AstraZeneca, astfel incat vaccinarea persoanelor cu varste cuprinse intre 18 si 55 de ani va debuta pe 10 februarie.

CNCAV: Vaccinul AstraZeneca a ajuns in Romania

Transportul de vaccin AstraZeneca a ajuns astazi, in Romania, urmand ca cele 81. 600 de doze sa fie duse la Institutul National de Cercetare Dezvoltare Medico-Militara Cantacuzino, potrivit Comitetului National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19 CNCAV).

VALERIU GHEORGHITA: Nu rezervam dozele de rapel pentru vaccinul AstraZeneca

Romania nu va rezerva doze de rapel pentru vaccinul impotriva COVID-19 produs de AstraZeneca, pentru care programarile incep in 10 februarie, a spus la Digi24 Valeriu Gheorghita.

Florin Citu, despre vaccinul AstraZeneca: in luna februarie ar trebui sa avem cel putin 600.000 de doze (VIDEO)

Premierul Romaniei, Florin Citu, a declarat, sambata, la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Dr. Carol Davila, dupa ce a facut rapelul pentru vaccinul anti-Covid, ca in aceasta luna ar trebui sa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2446 seconds )