Libnet.ro
UNICEF

21:00

Regatul Unit introduce din 15 februarie carantina la hotel pentru calatorii sositi din 33 de tari

Hotnews Hotnews,
 Regatul Unit introduce din 15 februarie carantina la hotel pentru calatorii sositi din 33 de tari

Regatul Unit a decis plasarea in carantina in hoteluri, pentru 10 zile, a persoanelor care sosesc din 33 de tari de risc incepand cu data de 15 februarie, relateaza vineri BBC si dpa. , preluate de Agerpres. continuă pe Hotnews

Marea Britanie introduce din 15 februarie carantina la hotel pentru calatorii sositi din 33 de tari

Marea Britanie va incepe, din 15 februarie, sa plaseze in carantina in hoteluri, pentru 10 zile, persoanele care sosesc din 33 de tari cu risc epidemiologic ridicat, anunta bbc. Marea Britanie va.

INCEPAND CU 15 FEBRUARIE Regatul Unit introduce carantina la hotel pentru calatorii sositi din 33 de tari

Regatul Unit a decis plasarea in carantina in hoteluri, pentru 10 zile, a persoanelor care sosesc din 33 de tari de risc incepand cu data de 15 februarie.

MAE: Din 10 februarie, persoanele care calatoresc in Austria trebuie sa prezinte un test PCR negativ

Ministerul Afacerilor Externe informeaza ca toate persoanele care calatoresc in Austria trebuie sa prezinte, din 10 februarie, ora 00. 00, rezultatul negativ al unui test de tip PCR sau antigen pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2, efectuat cu maximum 72 de ore anterior sosirii.

Scolile s-ar putea redeschide din 8 februarie. Avertismentul Consiliului Elevilor: Prea putine cabinete si cadre medicale in scoli, sute de unitati fara autorizatie sanitara

Autoritatile vor decide, marti, daca scolile din Romania se vor redeschide din 8 februarie, asa cum anunta presedintele Klaus Iohannis inca din 15 ianuarie. Capacitatea redusa a cabinetelor scolare de a realiza teste rapide, dat fiind ca multe dintre cadrele medicale scolare sunt detasate acum in diferite institutii si lipsa autorizatiilor sanitare pentru sute de unitati de invatamant sunt doua dintre problemele semnalate de Consiliul National al Elevilor. Elevii mai atrag atentia ca trebuie verificata de catre comisariatele pentru protectia consumatorului conformitatea mastilor aflate in stocurile scolilor.

MAE: Din 10 februarie, toate persoanele care calatoresc in Austria trebuie sa prezinte un test PCR negativ la COVID-19, facut cu 72 de ore inaintea sosirii

Ministerul Afacerilor Externe informeaza ca toate persoanele care calatoresc in Austria trebuie sa prezinte, din 10 februarie, ora 00. 00, rezultatul negativ al unui test de tip PCR sau antigen pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2, efectuat cu maximum 72 de ore anterior sosirii.

DIN 9 FEBRUARIE Angajatii din penitenciare vor protesta din cauza conditiilor de lucru

Federatiile sindicale din Politia Penitenciara anunta ca organizeaza mitinguri de protest la sediul Ministerului Justitiei si la cele ale mai multor unitati de detentie, incepand din 8 februarie. Nemultumirile acestora sunt legate de conditiile de lucru, de deficitul de personal, dar si de statutul politistilor de penitenciare, scrie News.

Accesul pe teritoriul Austriei - doar cu test COVID negativ, din 10 februarie

Noile masuri vor intra in vigoare incepand cu data de 10 februarie si se vor aplica pana la data de .

Centrul de vaccinare de la Pavilionul Expozitional Constanta devine functional din 8 februarie

Prefectura Constanta a anuntat, vineri, ca, din 8 februarie, centrul de vaccinare de la Pavilionul Expozitional de la intrarea in Mamaia va deveni functional, aici urmand sa fie imunizate zilnic peste 570 de persoane.

Ce se intampla cu absentele in cazul elevilor care nu se prezinta la scoala din 8 februarie. Precizari importante de la ministrul Educatiei

Scoala se va relua in format fizic din 8 februarie, cand incepe al doilea semestru al anului educational 2020-2021. Scoala va functiona in trei scenarii epidemiologice. in scenariul verde, toate scolile se redeschid fizic, toti scolarii si prescolarii merg la cursuri. in scenariul galben, merg in continuare copiii de gradiniti si elevii din clasele 0-IV .

Cum va arata scoala din 8 februarie 2021. Masurile anuntate pentru elevi

Redeschiderea scolilor in data de 8 februarie a fost decisa marti, intr-o sedinta la Palatul Cotroceni. Marele moment ar urma sa se desfasoare in functie de mai multe scenarii pe baza datelor epidemiologice. Presedintele Klaus Iohannis a anuntat cum va arata punerea in scena. Distanta fizica si masca de protectie vor fi obligatorii in continuare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2138 seconds )