Libnet.ro
UNICEF

13:15

Din 17 septembrie, Adevarul va aduce Micul Print de Antoine de Saint-Exupery

Adevărul Adevărul,
Din 17 septembrie, Adevarul va aduce Micul Print de Antoine de Saint-Exupery

A fost odata o carte. Dar nu una oarecare. A fost odata una dintre cele mai citite carti din lume: o poveste care a facut milioane de copii si de oameni mari din intreaga lume sa viseze, sa zambeasca, sa planga. continuă pe Adevărul

RADET Bucuresti anunta ca din 17 septembrie va incepe incarcarea cu apa a instalatiilor de alimentare cu energie termica

RADET Bucuresti a anuntat, vineri, ca din 17 septembrie va incepe incarcarea cu apa a instalatiilor de alimentare cu energie termica, pentru pregatirea retelei de termoficare in noul sezon de iarna.

17 ani de la atacul din 11 septembrie: Munca de identificare a ramasitelor umane continua

Dupa 17 de ani, ramasitele a peste 1. 100 de victime ale atacului de la World Trade Center inca nu au fost identificate. Cu toate acestea, intr-un laborator din Manhattan, o echipa continua neincetat munca de indentificare cu ajutorul progresului tehnologic, relateaza AFP.

HOROSCOP saptamana 10-17 septembrie. Berbecii au energie, Scorpionii sunt pusi pe cearta

HOROSCOP Berbec Ai multa energie si nimeni nu poate sa tina pasul cu toata agitatia in care te invarti. incearca sa nu exagerezi cu munca, pentru ca extenuare nu va intarzia sa apara. Esti om si e.

Probleme pentru Alexandru Arsinel: Actorul nu va aparea in spectacolele din luna septembrie de la Teatrul `Tanase` (FOTO)

Actorul Alexandru Arsinel nu va aparea in cele doua spectacole programate pentru luna septembrie la Teatrul de Revista Constantin Tanase. Pe afisele teatrului artistul figureaza doar in calitatea de director al.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )