Libnet.ro
UNICEF

22:00

17 ani de la atacul din 11 septembrie: Munca de identificare a ramasitelor umane continua

Hotnews Hotnews,
 17 ani de la atacul din 11 septembrie: Munca de identificare a ramasitelor umane continua

Dupa 17 de ani, ramasitele a peste 1. 100 de victime ale atacului de la World Trade Center inca nu au fost identificate. Cu toate acestea, intr-un laborator din Manhattan, o echipa continua neincetat munca de indentificare cu ajutorul progresului tehnologic, relateaza AFP. continuă pe Hotnews

FOTO Statia de metrou de la World Trade Center din New York s-a redeschis la 17 ani de la atentatele din 11 septembrie

Statia de metrou de la World Trade Center din New York a fost redeschisa calatorilor la 17 ani de la atentatele din 11 septembrie.

Horoscop 11 septembrie 2018. Gemenii vor primi o veste buna

Horoscop 11 septembrie Berbec. Tu esti centrul universului azi, deci onoreaza-te mai mult pe tine insuti. Iubeste-te asa cum esti, rasfata-te cu tot ce e mai bun si mai frumos, dedica-ti o zi doar.

Horoscop 11 septembrie 2018. Zodia careia i se implineste un mare vis

Horoscop zilnic 11 septembrie. Afla ce ti-au harazit astrele pentru ziua de marti. Horoscop 11 septembrie Fecioara. Cel mai greu e atunci cand trebuie sa te imparti intre doua planuri pe care le iubesti la fel.

Garajele de pe domeniul public nedeclarate, desfiintate de Primarie incepand cu data de 11 septembrie

Calarasenii care nu au declarat garajele sau orice alte amenajari aflate pe domeniul public vor ramane fara ele, incepand cu data de 11 septembrie cand Primaria va trece la desfiintarea constructiilor.

HOROSCOP 11 SEPTEMBRIE. Taurii au probleme in familie, Balantele nu-si respecta promisiunile

Horoscop 11 septembrieBerbec Reusiti sa depasiti faza de planificare si sa va axati activitatea pe punerea imediat in practica a proiectelor. Sunteti cooptat intr-o noua lucrare si descoperiti.

11 septembrie, Parlamentul European: Raportul Sargentini cere sanctionarea drastica a Ungariei

Dupa Polonia, pentru care Parlamentul European a solicitat deja invocarea Articolului 7, adica retragerea dreptului de vot pentru incalcarea valorilor statului de drept, este posibil sa vedem ca, marti, o cerere similara va fi formulata privind Ungaria.

Probleme pentru Alexandru Arsinel: Actorul nu va aparea in spectacolele din luna septembrie de la Teatrul `Tanase` (FOTO)

Actorul Alexandru Arsinel nu va aparea in cele doua spectacole programate pentru luna septembrie la Teatrul de Revista Constantin Tanase. Pe afisele teatrului artistul figureaza doar in calitatea de director al.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )