Libnet.ro
UNICEF

22:30

Din 20 iulie, HISTORY deschide Sezonul Extraterestrilor, prin difuzarea unor documentare tematice

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Din 20 iulie, HISTORY deschide Sezonul Extraterestrilor, prin difuzarea unor documentare tematice

HISTORY difuzeaza incepand din 20 iulie, de la ora 22. 00, o serie de documentare, reunite sub numele de Sezonul extraterestrilor, care exploreaza lumea misterioasa a activitatilor extraterestre. Fiecare dintre aceste documentare aduce in prim-plan cate un subiect controversat legat de fenomene extraterestre care au fost sursa a numeroase intrebari vehiculate in spatiul public de-a lungul . continuă pe Ceaşca de Cultură

Alegeri locale 2020. Calendarul perioadei electorale: Din 20 iulie poate incepe strangerea de semnaturi

Partidele politice, organizatiile cetatenilor apartinand minoritatilor nationale, aliantele politice, aliantele electorale si candidatii independenti pot incepe, din 20 iulie, colectarea listelor de sustinatori ai candidaturilor pentru consilii locale, consilii judetene, primari, presedinti ai consiliilor judetene, Consiliul General al Municipiului Bucuresti si primarul general al Capitalei, potrivit Autoritatii Electorale Permanente AEP). Anuntul a fost facut in contextul in care presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea pentru desfasurarea alegerilor locale in 27 septembrie.

Magazinele Enel din Baragan, inchise luni, 20 iulie. Cum puteti plati factura

Magazinele Enel din judetele Constanta, Tulcea, Calarasi si Ialomita vor fi inchise luni, 20 iulie, desemnata la nivel national ca Ziua Energeticianului. in celelalte zile, magazinele Enel vor functiona dupa programul obisnuit.

Sfantul Ilie, 20 iulie 2020. Legenda Sfantului Ilie. Ce minuni a savarsit

Sfantul Ilie se sarbatoreste de catre Biserica Ortodoxa in fiecare an la 20 iulie. Sfantul Ilie este cel mai iubit proroc al lui Dumnezeu: Acesta a infaptuit multe minuni, iar lumea aceasta a parasit-o intr-un care de foc. Sfantul Ilie, 20 iulie 2020. Legenda Sfantului Ilie si ce minuni a savarsit Sfintul Ilie este unul .

Reguli valabile in starea de alerta, din 17 iulie. Cat, unde si cum trebuie purtata masca

Guvernul a prelugit starea de alerta cu inca 30 de zile, respectiv pana pe data de 17 august 2020. Astfel, mastile de protectie vor trebui purtate ca si pana acum. Reguli valabile in starea de alerta, din 17 iulie. Cat, unde si cum trebuie purtata masca Hotararea prin care starea de alerta este prelungita cu .

Prognoza meteo pentru perioada 20 iulie - 17 august. Cand sunt anuntate ploi abundente si vreme rece

Vremea va fi mai racoroasa in urmatoarele doua saptamani, iar precipitatiile vor fi din abundenta, potrivit prognozei meteo emise de Administratia Nationala de Meteorologie ANM). Apoi, vremea ar urma sa revina la normal.

Cum se vede amanarea alegerilor de la putere si din opozitie. Orban spune ca si altii au mers la vot, Ciolacu ii acuza pe liberali ca nu-i intereseaza sanatatea romanilor Ponta acuza un blat PNL-PSD

In plina ascensiune a cazurilor de coronavirus, partidele politice se pregatesc de campanie electorala si strangere de semnaturi pentru sustinerea candidatilor. De altfel, Autoritatea Electorala Permanenta a anuntat, vineri, ca partidele si candidatii independenti pot incepe precampania din 20 iulie. in acest context, USR, PRO Romania si ALDE cer presedintelui si Guvernului sa ia in calcul o eventuala amanare a alegerilor locale avand in vedere riscul epidemiologic. in schimb PSD, PNL, UDMR si PMP se declara pregatiti pentru scrutinul din 27 septembrie.

Concurenta record la Medicina: 3 candidati pe loc la admiterea din 26 iulie, care are loc in premiera la Romexpo, pentru a putea fi asigurata distantarea sociala

Record de inscrieri la admitere la Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila, care are loc pe 26 iulie, la Romexpo. Concurenta este anul acesta de aproape 3 candidati pe loc, iar numarul total al celor inscrisi este mai mare decat in anii trecuti: 3. 326 de candidati pentru 1. 160 de locuri finantate de la buget si alte 292 cu taxa. Anul trecut, numarul total de candidati inscrisi a fost 3. 058, iar in 2018, la Medicina s-au inscris 2. 976 de candidati. Admiterea are loc in premiera la Romexpo, nu la UMF Carol Davila, asa cum se intampla in fiecare an, pentru ca s-a considerat ca in locatiile Romexpo poate fi respectata mai bine distantarea sociala.

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2562 seconds )