Libnet.ro
UNICEF

22:45

Din 30 de cazuri suspecte la prezenta coronavirusului, 28 de teste au dat rezultate negative

Adevărul Adevărul,
Din 30 de cazuri suspecte la prezenta coronavirusului, 28 de teste au dat rezultate negative

Din cele 30 de cazuri suspecte la prezenta coronavirusului de tip nou COVID-19), 28 de teste au dat rezultate negative. Alte doua sunt in proces de reactie pentru confirmare, anunta Ministerul Sanatatii, Muncii si Protectiei Sociale, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Douasprezece cazuri suspecte de coronavirus in Republica Moldova

Ministra Sanatatii, Muncii si Protectiei Sociale, Viorica Dumbraveanu, a anuntat ca actualmente, in total, exista douasprezece cazuri suspecte de coronavirus in Republica Moldova, dintre care doua cazuri se refera la copii. Rezultatele testelor de laborator, care vor arata cu exactitate daca este vorba de noul virus sau nu, urmeaza sa fie comunicate pe percursul zilei de marti, 10 martie.

Noi cazuri suspecte de infectie cu COVID-19 in Republica Moldova, printre care 2 copii

Dupa ce pe teritoriul Republicii Moldova a fost confirmat primul caz de coronavirus, douasprezece noi cazuri suspecte de infectie cu COVID-19 au fost inregistrate in ultimele 24 de ore. Este vorba despre zece.

22 de cazuri suspecte de coronavirus in Republica Moldova

Ministra Sanatatii, Viorica Dumbraveanu, a anuntat ca, la ora actuala, la spitalul Toma Ciorba sunt internati 14 adulti care sunt suspectati de coronavirus. Iar la spitalul de boli contagioase pentru copii au fost internate alte opt persoane - sase copii si doua mame. Deocamdata, trei cazuri au fost confirmate de infectare cu coronavirus.

Alte sase cazuri suspecte de coronavirus in Republica Moldova. Pacientii au fost internati la spitalul Toma Ciorba

Sase persoane adulte, suspectate de infectare cu coronavirus, au fost plasate la spitalul Toma Ciorba din Chisinau. Cetatenii respectivi au fost preluati de medici de la punctele de intrare in tara, atat terestre, cat si aeriene, a anuntat ministra Sanatatii, Viorica Dumbraveanu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )