Libnet.ro
UNICEF

18:15

DIN CAUZA APEI REVARSATE IN SALA DE SEDINTE: Parlamentul britanic, obligat sa se inchida

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DIN CAUZA APEI REVARSATE IN SALA DE SEDINTE: Parlamentul britanic, obligat sa se inchida

Parlamentul britanic a fost obligat, ieri, sa se inchida mai devreme din cauza apei care s-a revarsat in sala de sedinte printr-o gaura aparuta in Palatul Westminster, cladire gotica din secolul al XIX-lea. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO Parlamentul britanic, inundat: deputatii au intrerupt dezbaterile din cauza apei revarsate in sala de sedinte

Parlamentul britanic a fost nevoit sa se inchida mai devreme, joi, dupa ce printr-o spartura aparuta in tavanul Palatului Westminster, cladire gotica din secolul al XIX-lea, apa s-a revarsat in sala de sedinte, relateaza Reuters.

Parlamentul britanic, nevoit sa se inchida mai devreme dupa ce sala de dezbateri a fost inundata

Parlamentul britanic a fost nevoit sa isi incheie activitatile mai devreme joi dupa ce sala de dezbateri a palatului din secolul 19 a fost inundata, scrie Reuters.

Parlamentul britanic a respins toate cele patru optiuni alternative la Brexit

Parlamentul britanic a respins toate cele patru optiuni alternative la Brexit, scrie The Guardian. Parlamentul britanic a respins toate cele patru optiuni alternative la Brexit, scrie The Guardian.

Dupa ce a respins trei propuneri de acord, Parlamentul britanic O FORTEAZA pe Theresa May sa asigure un Brexit cu acord

Prim-ministrul britanic, Theresa May, a fost fortata de Parlamentul britanic sa se asigure ca Brexitul se produce in prezenta unui acord sau in cel mai rau caz, ca va obtine a noua amanare a.

Parlamentul britanic a respins toate cele patru optiuni alternative la Brexit

Parlamentul britanic a respins toate cele patru optiuni alternative la Brexit, scrie The Guardian.

Mihai Traistariu a vrut sa isi puna capat zilelor din cauza unei femei: Eram student si sufeream din dragoste

Deceptiile in dragoste l-au adus in pragul sinuciderii! Mihai Traistariu a vrut sa isi puna capat zilelor, din cauza unei femei! Artistul a marturisit ce l-a facut sa se razgandesca si cum a reusit.

Un nou deces din cauza gripei. Numarul victimelor a ajuns la 190

Numarul persoanelor care au murit din cauza virusului gripal in acest sezon a ajuns la 190, conform unei noi informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul.

Circulatia tramvaiului 41, blocata miercuri dimineata din cauza unui accident

Circulatia tramvaiului 41 este blocata miercuri dimineata, pe ambele sensuri, din cauza unui accident produs la intrarea pe Bulevardul Marasti, anunta STB, pe Twitter. Un vatman a accidentat un batran de 90 de ani, potrivit Brigazii Rutiere a Capitalei, citata de Mediafax.

Circulatia tramvaiului 41, blocata miercuri dimineata din cauza unui accident, a fost reluata

Circulatia tramvaiului 41 a fost blocata miercuri dimineata, pe ambele sensuri, din cauza unui accident produs la intrarea pe Bulevardul Marasti, anunta STB, pe Twitter. Un vatman a accidentat un batran de 90 de ani, potrivit Brigazii Rutiere a Capitalei, citata de Mediafax. 25 Circulatia a fost reluata pe ambele sensuri.

Premierul Theresa May este in mare pericol! Proiectul de lege din Parlamentul britanic, care ar putea arunca in aer Brexitul

Parlamentul risca sa o lase pe Theresa May fara niciun spatiu de negociere daca vor adopta proiectul de lege, prin care o forteaza sa ceara amanarea Brexitului dupa 12 apriliefara savoteze.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )