Libnet.ro
UNICEF

05:30

Circulatia tramvaiului 41, blocata miercuri dimineata din cauza unui accident

Hotnews Hotnews,
 Circulatia tramvaiului 41, blocata miercuri dimineata din cauza unui accident

Circulatia tramvaiului 41 este blocata miercuri dimineata, pe ambele sensuri, din cauza unui accident produs la intrarea pe Bulevardul Marasti, anunta STB, pe Twitter. Un vatman a accidentat un batran de 90 de ani, potrivit Brigazii Rutiere a Capitalei, citata de Mediafax. continuă pe Hotnews

Circulatia tramvaiului 41, blocata miercuri dimineata din cauza unui accident, a fost reluata

Circulatia tramvaiului 41 a fost blocata miercuri dimineata, pe ambele sensuri, din cauza unui accident produs la intrarea pe Bulevardul Marasti, anunta STB, pe Twitter. Un vatman a accidentat un batran de 90 de ani, potrivit Brigazii Rutiere a Capitalei, citata de Mediafax. 25 Circulatia a fost reluata pe ambele sensuri.

Mihai Traistariu a vrut sa isi puna capat zilelor din cauza unei femei: Eram student si sufeream din dragoste

Deceptiile in dragoste l-au adus in pragul sinuciderii! Mihai Traistariu a vrut sa isi puna capat zilelor, din cauza unei femei! Artistul a marturisit ce l-a facut sa se razgandesca si cum a reusit.

Un nou deces din cauza gripei. Numarul victimelor a ajuns la 190

Numarul persoanelor care au murit din cauza virusului gripal in acest sezon a ajuns la 190, conform unei noi informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul.

inca o lovitura cumplita pentru Andreea Balan. Se intampla din cauza depresiei postnatale

Andreea Balan a trecut prin cele mai grele momente din viata ei, dupa ce a dat nastere celei de-a doua fetite. Vedeta a avut complicatii din cauza operatiei de cezariana si a fost operate de trei.

ALERTA in Bucuresti: Linia tramvaiului 41 este BLOCATA!

UPDATE: Un barbat de 90 de ani a fost ranit, miercuri, dupa ce a fost surprins si accidentat de un tramvai, pe Bulevardul Averescu din Capitala. Circulatia tramvaielor pe sensul catre Piata Presei a fost.

inalta Curte dezbate miercuri dimineata contestatia lui Kovesi contra controlului judiciar

Inalta Curte de Casatie si Justitie va judeca miercuri contestatia Laurei Codruta Kovesi impotriva controlului judiciar pentru 60 de zile dispus de catre procurorii Sectiei de anchetare a magistratilor.

Olguta Vasilescu, dupa ce Claudiu Manda a ramas fara permis auto din cauza vitezei: Este jenant ca politia a facut publica informatia pe surse

Purtatorul de cuvant al PSD, Lia Olguta Vasilescu, a avut o reactie dura la adresa Politiei dupa ce sotul sau, senatorul Claudiu Manda, a fost lasat fara permis de conducere, fiind prins conducand cu 125 de kilometri la ora in localitate. Olguta Vasilescu s-a declarat deranjata ca aceasta informatie a fost transmisa de Politie pe surse, ea spunand, la Romania TV, ca este jenant pentru Politia Romana sa reactioneze asa.

Cluj-Napoca: Un barbat este cautat de politie dupa ce si-a aruncat in aer apartamentul din cauza procesului de partaj

Un barbat din Cluj este cautat de politisti, fiind banuit ca si-a aruncat in aer apartamentul, ca razbunare fata de fosta sa sotie de care divortase si cu care se afla in proces de partaj, transmite corespondentul Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )