Libnet.ro
UNICEF

22:15

Din cauza bauturii, a avut mai multe probleme! Oana Zavoranu, dezvaluiri despre Costin Marculescu

Playtech Playtech,
Din cauza bauturii, a avut mai multe probleme! Oana Zavoranu, dezvaluiri despre Costin Marculescu

Moartea lui Costin Marculescu a venit ca un soc in seara zilei de 11 iunie, in cadrul emisiunii lui Dan Capatos, Xtra Night Show. De la aflarea vestii tragediei se scrie in toata presa romaneasca despre trecutul acestuia si despre modul cum si-a trait viata, alaturi de prieteni. Din cauza bauturii, a avut mai multe . continuă pe Playtech

Mai multe persoane ranite grav, dupa ce o masina a intrat in multime. Ar fi vorba de o reglare de conturi

Un accident grav a avut loc cu putin timp in urma in Germania. Mai multe persoane au fost ranite, unele dintre ele aflandu-se in stare grava, dupa ce o masina a intrat intr-un grup de oameni, intentionat. Accidentul a avut loc in centrul orasului Munchen. Mai multi raniti grav, dupa ce o masina a intrat .

Dezbaterea motiunii simple, amanata din cauza absentei ministrului Dezvoltarii

Dezbaterea motiunii simple Guvernul PNL dupa Grinda se cunoaste in Camera Deputatilor a fost amanata azi din cauza absentei celui vizat, respectiv ministrul Dezvoltarii Ion Stefan, care a invocat probleme de sanatate.

Economia britanica a scazut cu 20% in aprilie, din cauza crizei coronavirusului

Economia Marii Britanii s-a contractat cu mai mult de 20% in luna aprilie, din cauza restrictiilor impuse pentru contracararea epidemiei de coronavirus.

Pe aripile vantului, pe primul loc in topul vanzarilor Amazon dupa ce HBO Max a retras filmul din cauza descrierilor rasiste

Lungmetrajul Pe aripile vantului Gone With the Wind s-a clasat pe primul loc in topul Amazon al celor mai bine vandute filme si programe de televiziune, la o zi dupa ce platforma HBO Max a WarnerMedia a retras temporar filmul din cauza descrierilor rasiste, scrie Variety. Reamintim ca pelicula premiata cu opt Oscaruri a fost retrasa in plina miscare de protest contra rasismului si a violentelor Politiei care vizeaza persoanele de culoare in Statele Unite.

Topul tarilor in functie de scaderea bunastarii financiare din cauza COVID - raport

Consecintele pe termen lung ale Covid-19 se simt din ce in ce mai mult asupra nivelului de bunastare financiara al romanilor, dar si al europenilor in general. Raportul European al Platilor Consumatorilor releva un efect imediat al crizei asupra bunastarii financiare. in timp ce rata angajarilor scade, iar rata somajului creste, anxietatea consumatorilor cu privire la finantele personale este din ce in ce mai prezenta. 67% dintre romanii intervievati declara ca, in comparatie cu acum 6 luni, bunastarea lor financiara este intr-o vizibila scadere.

Companiile aeriene, pierderi de 84 de miliarde de dolari din cauza pandemiei

Companiile aeriene vor pierde 84 de miliarde de dolari din cauza pandemiei, care le reduce veniturile la jumatate in cel mai rau an din istoria sectorului, anunta International Air Transport Association IATA) marti, citata de Reuters. Austria acorda un pachet de salvare de 450 mil. euro transportatorului Austrian Airlines Germania, acord cu UE privind salvarea Lufthansa.

Lucian Bode, ministrul Transporturilor: Nu va exista niciun blocaj pe Autostrada Soarelui din cauza lucrarilor, in perioada 15 iunie - 15 septembrie

Lucian Bode, ministrul Transpoturilor, a dat asigurari ca nu va exista niciun blocaj pe Autostrada Soarelui din cauza lucrarilor de intretinere, in intervalul 15 iunie - 15 septembrie. Liberalul a mai precizat ca.

Relatiile dintre NATO si Ucraina intra intr-o noua era. Cu noul statut, Kievul va participa la mai multe exercitii si va avea un acces mai mare la informatii clasificate

NATO a intrat intr-un parteneriat mai strans cu Ucraina, care avea de acum statut de partener de oportunitati sporite in relatia cu Alianta. in baza noilor relatii, Kievul va putea participa la mai multe.

Mai multe magazine din mall-uri raman inchise luni si marti. Care este motivul

Mai multe magazine din mall-uri, afiliate Organizatiei Patronale a Retailerilor din Romania RORETAIL) au anuntat vineri ca refuza sa deschida magazinele luni si marti, desi acest lucru este permis o data cu masurile de relaxare.

Un fost angajat al Agentiei Antidrog s-a dat drept agent CIA pentru a insela mai multe companii. Metoda care i-a adus peste 4 milioane de dolari

Un fost purtator de cuvant al DEA Drug Enforcement Agency) a marturisit in instanta ca s-a dat drept agent sub acoperire al CIA Central Intelligence Agency) pentru a insela mai multe companii, a anuntat joi Departamentul Justitiei din SUA.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )