Libnet.ro
UNICEF

14:00

DIN CAUZA CORONAVIRUSULUI: Carrefour reduce la jumatate dividendele pentru 2019

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DIN CAUZA CORONAVIRUSULUI: Carrefour reduce la jumatate dividendele pentru 2019

Carrefour, cel mai mare retailer din Europa, a anuntat luni ca reduce la jumatate dividendele aferente anului 2019 si ca va organiza adunarea generala a actionarilor prin videoconferinta, din cauza epidemiei de coronavirus. continuă pe Ziarul Bursa

Si-a pierdut locul de munca din cauza coronavirusului, dar a devenit milionar peste noapte

Noroc incredibil pentru un tanar care si-a pierdut jobul din cauza coronavirusului.

Un pompier ISU de 48 de ani a murit din cauza coronavirusului

Un pompier de 48 de ani, angajat al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dobrogea, a murit din cauza coronavirusului. Barbatul este decesul cu nr. 416 inregistrat in Romania si suferea si de obezitate. Barbatul de 48 de ani era conducator auto pe autospecialele de stingere.

Un detinut american care a petrecut 44 de ani in inchisoare a murit din cauza coronavirusului cu cateva saptamani inainte de a fi pus in libertate

Un detinut din Michigan care a petrecut 44 de ani in inchisoare a murit din cauza coronavirusului cu doar cateva saptamani inainte de a fi eliberat, potrivit CNN. Barbatul refuzase sa fie pus in libertate conditionat la inceputul anului.

UPDATE 27 de decese din cauza coronavirusului raportate luni in Romania. Bilantul ajunge la 478 Trei dintre pacienti provin de la caminul de batrani din Galati unde este focar de COVID-19

Alte 18 decese din cauza coronavirusului in Romania au fost anuntate luni, astfel ca bilantul a ajuns la 460. Trei dintre pacienti provin de la caminul de batrani din Galati unde este focar de COVID-19, fiind inregistrate zeci de imbolnaviri. -------------------------21:18 Alte noua decese din cauza coronavirusului au fost raportate luni seara in Romania, bilantul ajungand la 478. 16:17 Numarul deceselor din cauza coronavirusului in Romania a ajuns la 469, alte noua decese fiind raportate luni dupa amiaza.

Cel de-al patrulea deces in randul cadrelor medicale din cauza coronavirusului - o infirmiera din Arad

O infirmiera in Arad, in varsta de 56 de ani a decedat luni, in urma infectarii cu COVID-19. Este cel de-al patrulea deces inregistrat in randul cadrelor medicale. Femeia a fost internata in ultimele doua saptamani, dupa diagnosticare, la terapie intensiva.

Alte 6 decese din cauza coronavirusului. Bilantul a ajuns la 417

Autoritatile au anuntat sambata inca 6 decese, bilantul ajungand la 417. Varsta victimelor este intre 48 de ani si 83 de ani, iar patru dintre ei sunt barbati.

Viorel, un pompier din Cernavoada, a murit la 49 de ani din cauza coronavirusului. Drum bun, camarade!

Viorel, un pompier din Cernavoada, a murit la 49 de ani, dupa ce a pierdut lupta cu coronavirusul.

Marea Britanie: peste 800 de decese din cauza coronavirusului in ultimele 24 de ore

Decesele provocate de noul tip de coronavirus au crescut din nou in Regatul Unit, cu 828 de morti in spitale, potrivit unui bilant publicat marti de Ministerul Sanatatii, scrie AFP.

Portugalia intentioneaza sa renunte treptat la restrictiile impuse din cauza coronavirusului

Portugalia va renunta treptat incepand din mai la restrictiile impuse in vederea combaterii pandemiei de coronavirus, a anuntat sambata premierul Antonio Costa.

inca 4 romani au murit din cauza COVID-19. Bilantul a ajuns la 482 de decese. O femeie de 46 de ani, cea mai tanara victima

Inca 4 romani au murit din cauza coronavirusului, astfel ca bilantul deceselor ajunge, marti, la 482, informeaza Grupul de Comunicare Strategica.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )