Libnet.ro
UNICEF

12:00

Un pompier ISU de 48 de ani a murit din cauza coronavirusului

Hotnews Hotnews,
 Un pompier ISU de 48 de ani a murit din cauza coronavirusului

Un pompier de 48 de ani, angajat al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dobrogea, a murit din cauza coronavirusului. Barbatul este decesul cu nr. 416 inregistrat in Romania si suferea si de obezitate. Barbatul de 48 de ani era conducator auto pe autospecialele de stingere. continuă pe Hotnews

Alti 11 romani au murit din cauza coronavirusului. Bilantul ajunge la 411

Alte 11 noi decese in Romania din cauza coronavirusului au fost anuntate vineri, astfel ca bilantul a ajuns la 411. Trei dintre pacienti erau internati la Spitalul Judetean Suceava. Coronavirus in Romania. Bilantul imbolnavirilor a ajuns la 8. 067 Pacienti vindecati - 1. 508INTERACTIV Harta cazurilor de coronavirus in fiecare judet Situatia din 17 aprilie.

Activitate suspendata la fabrica din Cisnadie care produce masti de protectie, dupa ce o angajata a murit din cauza coronavirusului Alti 6 salariati, internati cu suspiciune

Fabrica din Cisnadie care produce masti de protectie si-a suspendat activitatea, iar salariatii au fost trimisi in izolare acasa, dupa ce o angajata a murit din cauza coronavirusului. Potrivit Prefecturii Sibiu, sase angajati au fost internati la Spitalul Judetean, fiind suspecti de COVID-19.

Cine este romanul de 34 de ani, mort din cauza virusului la Londra. Avea opt copii

Un roman de 34 de ani care muncea in constructii in Anglia a murit intr-un spital din Londra rapus de coronavirus. Culmea, medicii care l-au ingrijit au crezut ca a invins in lupta cu virusul ucigas si se pregateau sa-l externeze. Cine este romanul de 34 de ani, mort din cauza virusului la Londra. Avea .

IEA se asteapta la o scadere record a cererii de petrol in 2020, din cauza coronavirusului

Cererea globala de petrol ar urma sa inregistreze in 2020 o scadere record cu 9,3 milioane de barili pe zi, din cauza paralizarii economiei mondiale, ca urmare a pandemiei de Covid-19, a anuntat miercuri Agentia Internationala a Energiei IEA), in raportul sau pe luna aprilie.

Alte 6 decese din cauza coronavirusului. Bilantul a ajuns la 417

Autoritatile au anuntat sambata inca 6 decese, bilantul ajungand la 417. Varsta victimelor este intre 48 de ani si 83 de ani, iar patru dintre ei sunt barbati.

Dupa referendum, Putin amana parada militara din cauza coronavirusului

Din cauza coronavirusului, presedintele rus Vladimir Putin s-a hotarat joi sa amane parada militara din 9 mai, prin care Moscova sarbatoreste anual victoria impotriva Germaniei naziste. Este al doilea eveniment major la care Kremlinul a fost nevoit sa renunte, relateaza AFP.

Piata Berceni Sud, inchisa temporar de ANPC din cauza coronavirusului

Piata Berceni Sud a fost inchisa temporar, miercuri, de catre Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) pentru ca nu a respectat normele pentru combaterea prevenirii coronavirusului, fiind aplicata si o amenda in valoare de 10. 000 de lei.

IATA: Veniturile companiilor aeriene vor fi mai mici cu 314 miliarde dolari,din cauza coronavirusului

Companiile aeriene din intreaga lume vor pierde in acest an venituri cumulate de 314 miliarde de dolari din cauza pandemiei de coronavirus, potrivit celei mai recente estimari a Asociatiei Internationale de Transportat Aerian IATA), care si-a revizuit, ieri, prognozele anterioare in care se vorbea de o diminuare a veniturilor cu 252 miliarde de dolari, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Scriitorul chilian Luis Sepulveda a murit din cauza infectarii cu coronavirus, intr-un spital din Spania

Pandemia de coronavirus face victime si printre celebritatile lumii. Scriitorul chilian Luis Sepulveda, in varsta de 70 de ani, a decedat joi, dupa ce fusese diagnisticat cu COVID-19, scrie El.

Viorel, un pompier din Cernavoada, a murit la 49 de ani din cauza coronavirusului. Drum bun, camarade!

Viorel, un pompier din Cernavoada, a murit la 49 de ani, dupa ce a pierdut lupta cu coronavirusul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )