Libnet.ro
UNICEF

14:30

DIN CAUZA CORONAVIRUSULUI, IEA se asteapta la prima scadere a cererii de petrol, din ultimul deceniu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DIN CAUZA CORONAVIRUSULUI, IEA se asteapta la prima scadere a cererii de petrol, din ultimul deceniu

Cererea mondiala de petrol ar urma sa scada in primul trimestru al acestui an comparativ cu perioada similara din 2019 din cauza epidemiei de coronavirus din China, aceasta urmand sa fie prima diminuare inregistrata dupa criza financiara globala din 2009, a anuntat, ieri, Agentia Internationala a Energiei IEA), transmite Reuters, citata de Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Un maratonist CHINEZ blocat in casa din cauza CORONAVIRUSULUI a alergat 50 de kilometri in jurul mesei din sufragerie

Comisia Europeana cere Romaniei sa stopeze defrisarile Un maratonist chinez, blocat in casa din cauza epidemiei de coronavirus, nu a renuntat la antrenament. Sportivul a alergat in propriul apartament. Pan.

Sase cadre medicale din China au murit din cauza coronavirusului, peste 1.700 au fost infectate Care este cel mai nou bilant anuntat de Beijing si pus la indoiala de SUA

Peste 1. 700 de cadre medicale din China au fost infectate cu noul tip de coronavirus, iar sase medici si asistenti au murit, potrivit unui bilant anuntat vineri de guvern, care subliniaza riscurile care apar in spitalele coplesite de epidemie, potrivit AFP. Anuntul vine la o saptamana de la moartea, din cauza virusului, a unui medic care incercase sa alerteze autoritatile chiar de la inceputul epidemiei, decesul sau provocand furie pe retelele de socializare.

Se amana sau nu Jocurile Olimpice de la Tokyo din cauza coronavirusului: Ce spun oficialii niponi

Toshiro Muto, presedintele Comitetului de Organizare al Jocurilor Olimpice de la Tokyo, a declarat ca nu este luata in calcul varianta amanarii sau anularii JO, el precizand ca exista multe zvonuri.

Masuri de control pentru timp de razboi, intr-un district din China, din cauza coronavirusului: Cine nu respecta restrictiile este arestat pe loc

Autoritatile dintr-un district din Shiyan, din provincia Hubei, a implementat masuri de control pentru timp de razboi, valabile pe o perioada de cel putin 14 zile, potrivit Global Times. Printre masuri.

Formula 1: Marele Premiu din China, posibil sa fie amanat din cauza coronavirusului

Organizatorii Formulei 1 iau in calcul amanarea Marelui Premiu din China, ca urmare a epidemiei de coronavirus, scrie LEquipe. Evenimentul este programat sa aiba loc la Shanghai, pe 19 aprilie.

Iran: Un ziar de stat scrie ca o femeie a murit din cauza coronavirusului, dar ministerul sanatatii sustine ca nu exista cazuri in tara

Infectia cu coronavirus a dus la moartea unei iraniene, a scris miercuri ziarul de stat IRAN, fara a preciza sursa informatiei, transmite Reuters.

Dragoste in vremea epidemiei: Doi tineri s-au casatorit prin videoconferinta, din cauza coronavirusului

Doi tineri chinezi s-au casatorit desi se aflau la sute de kilometri distanta din cauza epidemiei coronavirus. Autoritatile din districtul Guizhou Zheng au organizat o videoconferinta astfel incat sa poata tine ceremonia oficiala de casatorie, potrivit Peoples Daily.

OPEC asteapta o cerere mai scazuta de titei, din cauza epidemiei de coronavirus

Organizatia Tarilor Exportatoare de Petrol OPEC) se asteapta, pe plan global, la o cerere mai redusa de titei in 2020, din cauza epidemiei cu noul coronavirus, si a anuntat ca productia sa a scazut semnificativ in ianuarie, fiind implementat noul acord privind limitarea furnizarii, transmit DPA si Reuters, conform Agerpres.

OPEC se asteapta la o cerere mai scazuta pentru titei, din cauza epidemiei cu noul coronavirus

Organizatia Tarilor Exportatoare de Petrol OPEC) se asteapta pe plan global la o cerere mai scazuta pentru titei in 2020, din cauza epidemiei cu noul coronavirus, si a anuntat ca productia sa a scazut semnificativ in ianuarie, fiind implementat noul pact privind limitarea furnizarii, transmit DPA si Reuters.

BILANTUL MORTILOR DIN CAUZA GRIPEI A AJUNS LA 34

Inca trei decese din cauza gripei, doi barbati si o femeie. Bilantul mortilor a ajuns la 34, anunta INSP. Unul dintre barbati era in varsta de 55 de ani, din judetul Bacau, confirmat cu virus.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2733 seconds )