Libnet.ro
UNICEF

00:07

OPEC se asteapta la o cerere mai scazuta pentru titei, din cauza epidemiei cu noul coronavirus

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
OPEC se asteapta la o cerere mai scazuta pentru titei, din cauza epidemiei cu noul coronavirus

Organizatia Tarilor Exportatoare de Petrol OPEC) se asteapta pe plan global la o cerere mai scazuta pentru titei in 2020, din cauza epidemiei cu noul coronavirus, si a anuntat ca productia sa a scazut semnificativ in ianuarie, fiind implementat noul pact privind limitarea furnizarii, transmit DPA si Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Vesti bune pentru presa. Jurnalistii nu mai platesc impozit pentru veniturile din salarii si drepturi de autor

Jurnalistii si tehnicienii in radiodifuziune si televiziune nu vor mai plati impozit pentru veniturile din salarii, asimilate salariilor si din drepturile de proprietate intelectuala, dupa ce Camera Deputatilor a adoptat, marti, aceasta propunere legislativa.

Gandaci fotografiati de o pacienta in sectia de Pediatrie din Focsani Spitalul spune ca nu sunt probleme, insectele mai apar pentru ca pacientii tin mancare in sertare

O fotografie cu gandaci in sectia de Pediatrie a Spitalului Judetean din Focsani a fost postata, duminica, pe Facebook de o pacienta. Reprezentantii unitatii medicale spun ca gandacii nu umbla prin saloane, dar ca insecte mai apar pentru ca pacientii tin mincarea in sertare, transmite Mediafax.

Probleme imense pentru pensionarii din Romania. Vechimea din cartile de munca, nula

Veste proasta pentru pensionarii din Romania. Ce se anunta pentru acestia si de ce nu mai este valabila vechimea din cartea de munca? Problemele varstnicilor incep abia acum. Probleme pentru pensionari: vechimea din cartile de munca, nula Casa Nationala de Pensii Publice a angajat o firma care a scanat 80% din cartile de munca ale .

Gala premiilor Oscar 2020, cea mai scazuta audienta din toate timpurile

Gala de anul acesta a premiilor Oscar, transmisa de ABC si platformele retelei, a fost urmarita de cel mai mic numar de telespectatori inregistrat in istoria ceremoniei, scrie Variety.

Comitetul Unic de Rezolutie vrea reguli mai clare pentru salvarea bancilor

Europa are nevoie de reguli mai clare cu privire la modalitatea gestionarii bancilor aflate in colaps, respectiv pentru a preveni inegalitatea generata de cazuri precum salvarea cu 3,6 miliarde de euro a NordLB din Germania in decembrie 2019), potrivit ft. com, care citeaza conducerea Comitetului Unic de Rezolutie Single Resolution Board - SRB, agentia europeana creata pentru lichidarea bancilor).

Subiectele zilei: Tragediile nu ne-au invatat nimic. Care este situatia spitalelor pentru arsi din tara; Confesiunea artistei japoneze care traieste de 20 de ani in Romania; Scrutinul irlandez: Irlanda unita, Regatul Unit dezbinat?

Diferenta uriasa intre sistemul de sanatate din Romania si cel din Italia. Cum este tratat un pacient cu cancer. O industrie de miliarde de dolari. Cati turisti mai suporta Alpii austrieci?.

Comisia Europeana, avertisment dur pentru Romania din cauza taierilor ilegale de paduri: Guvernul are o luna la dispozitie pentru remedierea deficientelor

Comisia Europeana a avertizat miercuri Romania din cauza taierilor ilegale a padurilor. Potrivit unui comunicat de presa, autoritatile de la Bruxelles au decis sa trimita Romaniei o scrisoare de punere in.

Innovation Labs deschide inscrierile pentru Hackathoanele din Bucuresti, ClujNapoca, Iasi, Sibiu si Timisoara

Programul de preaccelerare pentru startupuri tehnice Innovation Labs 2020 da startul inscrierilor. Astfel, tinerii pasionati de IT care vor sa isi materializeze ideile in cadrul Hackathoanelor si programelor de mentorat organizate in Bucuresti, ClujNapoca, Iasi, Sibiu si Timisoara se pot inscrie in competitia de programare pana pe 27 februarie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2533 seconds )