Libnet.ro
UNICEF

14:15

DIN CAUZA CRESTERII MORTALITATII: Declinul demografic a accelerat in decembrie 2018

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DIN CAUZA CRESTERII MORTALITATII: Declinul demografic a accelerat in decembrie 2018

Populatia tarii noastre a continuat scaderea din cauze demografice, iar declinul a accelerat in decembrie 2018, cand s-au pierdut 10. 739 de locuitori, fata de 6. 918 in aceeasi luna a anului 2017, in principal din cauza cresterii mortalitatii, arata datele publicate astazi de Institutul National de Statistica INS). continuă pe Ziarul Bursa

Fumul era de fapt PRAF. Circulatia metroului, intrerupta din cauza unui NOR NEGRU. Explicatia halucinanta a METROREX

Metroul din Bucuresti este un pericol public pentru calatori din punct de vedere al calitatii aerului. Haosul creat luni dimineata la statia Dristor s-a dovedit a fi creat din cauza prafului. Oamenii si.

SCANDAL in Italia din cauza LAPTELUI ROMANESC: Transporturile, ESCORTATE CU ARMATA (VIDEO)

Laptele romanesc, marul discordiei in Sardinia. Fermierii sunt la un pas de revolta din cauza importurilor de lapte ieftin provenit, spun ei, din Romania. Acestia ameninta ca vor boicota alegerile regionale din.

INSP: Numarul deceselor din cauza gripei a ajuns la 99

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 99, informeaza Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica, potrivit Agerpres .

Numarul deceselor din cauza gripei a ajuns la 99

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 99, informeaza Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica. Potrivit.

inca o persoana a murit din cauza gripei. Numarul deceselor a ajuns la 98

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 98, potrivit ultimei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Pu.

INSP: Numarul persoanelor decedate din cauza gripei a ajuns la 98

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 98, potrivit ultimei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica, informeaza Agerpres .

Stare de urgenta decretata n Sierra Leone din cauza dublarii cazurilor de viol si agresiune sexuala. Va fi introdusa pedeapsa capitala

Sierra Leone a decretat stare de urgenta nationala din cauza valului de violenta sexuala cu care se confrunta, numarul de violuri si agresiune dublandu-se in ultimul an, relateaza BBC News.

Institutul National de Sanatate Publica: 95 de persoane au murit din cauza gripei

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 95, potrivit ultimei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica, potrivit Agerpres.

BURSELE DIN LUME Scaderi in Europa, din cauza raportarilor dezamagitoare ale companiilor

Pietele din Europa au urmat un curs negativ ieri, din cauza rezultatelor financiare raportate de unele companii.

DIN CAUZA TURBULENTELOR DE PE PIATA Kazahstan amana un IPO la KazMunayGas

Autoritatile kazahe au decis sa amane planurile pentru o oferta publica initiala la compania petroliera nationala KazMunayGas pana dincolo de 2019, au declarat pentru Reuters doua surse din mediul bancar. Decizia se datoreaza, partial, apetitului redus al investitorilor pentru oferte de actiuni, avand in vedere incertitudinile care exista in legatura cu Brextiul, tensiunile politice din SUA si incetinirea ritmului de crestere a economiei mondiale, la care se adauga disputele comerciale dintre SUA si China, precum si sanctiunile impuse Iranului si Rusiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )