Libnet.ro
UNICEF

17:15

Numarul deceselor din cauza gripei a ajuns la 99

Antena3 Antena3,
Numarul deceselor din cauza gripei a ajuns la 99

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 99, informeaza Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica. Potrivit. continuă pe Antena3

INSP: Numarul deceselor din cauza gripei a ajuns la 99

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 99, informeaza Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica, potrivit Agerpres .

INSP: Numarul persoanelor decedate din cauza gripei a ajuns la 98

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 98, potrivit ultimei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica, informeaza Agerpres .

inca o persoana a murit din cauza gripei. Numarul deceselor a ajuns la 98

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 98, potrivit ultimei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Pu.

Institutul National de Sanatate Publica: 95 de persoane au murit din cauza gripei

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 95, potrivit ultimei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica, potrivit Agerpres.

inca un barbat a murit din cauza gripei. Numarul total al victimelor ajunge la 92

Inca un barbat, in varsta de 64 de ani, din judetul Constanta, a murit din cauza gripei, anunta Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile CNSCBT). Astfel, numarul deceselor cauzate de gripa se ridica la 92.

Ozzy Osbourne, spitalizat din cauza gripei

Muzicianul britanic Ozzy Osbourne a fost spitalizat din cauza unor complicatii aparute pe fondul gripei, a anuntat sotia lui, Sharon Osbourne, miercuri noapte pe Twitter.

Bilantul oamenilor care au murit din cauza gripei a depasit pragul de 100

Alte doua decese cauzate de virusul gripal au fost inregistrate de medici, fiind vorba de doi barbati in virsta de 37 si 52 de ani, din judetul Prahova, anunta Institutul National pentru Sanatate Publica, citat de Mediafax.

Ozzy Osbourne, internat la spital din cauza unor complicatii aparute pe fondul gripei

Ozzy Osbourne a fost spitalizat recent din cauza unor complicatii aparute pe fondul gripei. Anuntul a fost facut de sotia lui, Sharon Osbourne, miercuri noaptea. Se pare ca muzicianul a fost internat pe 4.

Stare de urgenta decretata n Sierra Leone din cauza dublarii cazurilor de viol si agresiune sexuala. Va fi introdusa pedeapsa capitala

Sierra Leone a decretat stare de urgenta nationala din cauza valului de violenta sexuala cu care se confrunta, numarul de violuri si agresiune dublandu-se in ultimul an, relateaza BBC News.

BURSELE DIN LUME Scaderi in Europa, din cauza raportarilor dezamagitoare ale companiilor

Pietele din Europa au urmat un curs negativ ieri, din cauza rezultatelor financiare raportate de unele companii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )