Libnet.ro
UNICEF

07:15

DIN CAUZA EMISIILOR MOTOARELOR DIESEL: CE pregateste amenzi pentru BMW, Daimler si Volkswagen

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DIN CAUZA EMISIILOR MOTOARELOR DIESEL: CE pregateste amenzi pentru BMW, Daimler si Volkswagen

Autoritatea de concurenta a Comisiei Europene CE) intentioneaza sa transmita in aceasta primavara plangeri oficiale producatorilor auto germani BMW, Daimler si Volkswagen, acuzati de o intelegere secreta in domeniul emisiilor motoarelor diesel, a anuntat astazi publicatia Handelsblatt, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Arafat sustine ca sistemul Ro-Alert are probleme din cauza fake news

Feneomenul fake news a devenit un fel de Acar Paun, numai bun sa justifice orice problema. Secretarul de stat Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), sustine ca exista o tentativa de scadere a increderii populatiei in sistemul Ro-Alert, din cauza stirilor false: Fenomenul fake news-ului si fenomenul manipularii prin social media sunt foarte mari in toata lumea, nu numai in tara noastra.

CLAUDIU NASUI, USR: Ratingul Romaniei a scazut din cauza OUG 114

Deputatul USR Claudiu Nasui sustine ca ratingul tarii noastre a scazut din cauza OUG 114 si nu din cauza lipsei bugetului, asa cum sustin autoritatile.

CNIPMMR: 7.800 de firme romanesti s-au inregistrat in Ruse de la inceputul acestui an, din cauza OUG 114

Aproximativ 7. 800 de firme romanesti s-au inregistrat, de la inceputul acestui an, in Bulgaria, in orasul Ruse, din cauza implicatiilor negative multiple ale OUG 114 asupra intregului mediu economic. Reprezentantii Consiliului National al.

Umilinta pentru PRO TV. A fost nevoit sa-si mute un show din cauza audientelor slabe

Emisiunea Canta acum cu mine s-a transformat in Canta mai tarziu cu mine, dupa prima editie. Talent Show-ul de pe Pro TV a fost mutat din fata emisiunii de pe Antena 1, Asia Express, scrie.

Scrisoarea trimisa de Teodorovici la Standard Poors il contrazice pe Valcov: RATINGUL DE TARA SCADE DIN CAUZA OUG 114, NU A BUGETULUI NESEMNAT DE IOHANNIS

Guvernul a trimis, vineri, o scrisoare la agentia de rating StandardPoors in care recunoaste ca OUG 114 Taxa pe lacomie) este cauza scaderii ratingului de tara si promite ca va fi corectata taxa pe ac.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )