Libnet.ro
UNICEF

00:07

Din cauza indiferentei medicilor, o tanara a nascut in toaleta Institutului Mamei si Copilului

B1 B1,
Din cauza indiferentei medicilor, o tanara a nascut in toaleta Institutului Mamei si Copilului

O tanara, in varsta de 19 ani, din Republica Moldova, a nascut, in urma cu doua saptamani, in toaletaInstitutului Mamei si Copilului din Chisinau, din cauza. continuă pe B1

O tanara a nascut in toaleta Institutului Mamei si Copilului din cauza indiferentei medicilor: Am nascut din picioare. Lesinam de durere!

O tanara din Republica Moldova a fost nevoita, acum doua saptamani in urma, sa nasca in toaleta Institutului Mamei si Copilului, din cauza indiferentei medicilor si a asistentilor medicali. Cel putin asa reiesa din marturiile fetei care ar fi trecut prin acest chin si care au fost facute publice de catre avocatul Promo-Lex Dumitru Sliusarenco. Conducerea institutiei medicale anunta ca s-a autosesizat pe acest caz.

A nascut in toaleta din cauza indiferentei medicilor: M-a intrebat de ce urlu. Ma mir cum de am ramas vie

Mai multi angajati de la Institutul Mamei si Copilului din Chisinau au fost suspendati din functie, dupa ce o tanara de 19 ani s-a plans ca a nascut de una singura in toaleta.

Politia a deschis un dosar penal in cazul tinerei care a nascut in toaleta Institutului Mamei si Copilului

Politia a pornit un proces penal pe faptul incalcarii din neglijenta a regulilor si metodelor de acordare a asistentei medicale, in cazul tinerei de 19 ani care a fost lasata sa-si nasca copilul mort in toaleta Institutului Mamei si Copilului.

Ministerul Sanatatii a initiat o ancheta interna privind cazul tinerei care a nascut in toaleta Institutului Mamei si Copilului

Ministerul Sanatatii, Muncii si Protectiei Sociale MSMPS) anunta ca s-a autosesizat si a initiat o ancheta interna pe marginea cazului relatat de catre pacienta internata la Institutul Mamei si Copilului, care afirma ca a avortat singura in toaleta. Ancheta independenta vizeaza examinarea asistentei medicale acordate si respectarea eticii si deontologiei medicale a personalului din cadrul institutiei vizate.

Un nou DECES din cauza RUJEOLEI. Este al 38-lea caz din Romania

Inca un deces din cauza rujeolei. Un copil a murit, vineri, in judetul Suceava. Numarul total de cazuri confirmate cu rujeola in Romania raportate pana la data de 05. 2018 este 10 307, din care .

Ce se va intampla cu Crucea de gheata pentru Boboteaza, din cauza caldurii

Crucea de gheata care va fi folosita de preotii Arhiepiscopiei Dunarii de Jos din Galati in timpul slujbei de Boboteaza a fost construita in laboratorul unei firme din oras, din cauza vremii extrem.

A fost condamnata la inchisoare, din cauza unui videoclip - VIDEO

O artista din Egipt, in inchisoare din cauza unui videoclip care incita la depravare. Luna trecuta, o instanta inferioara o condamnase pe Shyma la doi ani de inchisoare. Un judecator de instru.

Un avion Blue Air de pe ruta Bacau-Catania a aterizat fortat la Palermo / Cursa a fost intrerupta din cauza vantului in rafale cu turbulente severe, spune compania

O aeronava a companiei aeriene Blue Air, care circula pe ruta Bacau-Catania, a aterizat fortat in Palermo, Sicilia, din cauza vremii nefavorabile, a anuntat joi compania, potrivit news. ro.

Situatie inedita in direct! Au intrerupt emisia din cauza unei alarme de incendiu - VIDEO

Situatie inedita in direct! Emisia ITV News a fost intrerupta, miercuri seara, dupa ce jurnalistii au fost nevoiti sa evacueze studiourile din cauza declansarii alarmei de.

Persoanele implicate in cazul tinerei care a nascut in toaleta IMC, suspendate din functie. Ce alte detalii au fost facute publice

Persoanele implicate in cazul tinerei care a fost lasata sa nasca singura in toaleta Institutului Mamei si Copilului au fost suspendate din serviciu pe durata desfasurarii anchetei, pentru stabilirea tuturor circumstantelor. Potrivit unui comunicat de presa, administratia institutiei a instituit in regim de urgenta si o comisie care cerceteaza circumstantele cazului si a pornit o ancheta de serviciu, transmite IPN.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )