Libnet.ro
UNICEF

00:07

A fost condamnata la inchisoare, din cauza unui videoclip - VIDEO

Antena3 Antena3,
A fost condamnata la inchisoare, din cauza unui videoclip - VIDEO

O artista din Egipt, in inchisoare din cauza unui videoclip care incita la depravare. Luna trecuta, o instanta inferioara o condamnase pe Shyma la doi ani de inchisoare. Un judecator de instru. continuă pe Antena3

Situatie inedita in direct! Au intrerupt emisia din cauza unei alarme de incendiu - VIDEO

Situatie inedita in direct! Emisia ITV News a fost intrerupta, miercuri seara, dupa ce jurnalistii au fost nevoiti sa evacueze studiourile din cauza declansarii alarmei de.

Un avion Blue Air de pe ruta Bacau-Catania a aterizat fortat la Palermo / Cursa a fost intrerupta din cauza vantului in rafale cu turbulente severe, spune compania

O aeronava a companiei aeriene Blue Air, care circula pe ruta Bacau-Catania, a aterizat fortat in Palermo, Sicilia, din cauza vremii nefavorabile, a anuntat joi compania, potrivit news. ro.

Ce se va intampla cu Crucea de gheata pentru Boboteaza, din cauza caldurii

Crucea de gheata care va fi folosita de preotii Arhiepiscopiei Dunarii de Jos din Galati in timpul slujbei de Boboteaza a fost construita in laboratorul unei firme din oras, din cauza vremii extrem.

Din cauza indiferentei medicilor, o tanara a nascut in toaleta Institutului Mamei si Copilului

O tanara, in varsta de 19 ani, din Republica Moldova, a nascut, in urma cu doua saptamani, in toaletaInstitutului Mamei si Copilului din Chisinau, din cauza.

Un nou DECES din cauza RUJEOLEI. Este al 38-lea caz din Romania

Inca un deces din cauza rujeolei. Un copil a murit, vineri, in judetul Suceava. Numarul total de cazuri confirmate cu rujeola in Romania raportate pana la data de 05. 2018 este 10 307, din care .

VIDEO Un mort in Franta si perturbari in Europa din cauza furtunii Eleanor

Furtuna Eleanor, a patra din acest sezon care se abate asupra Europei de Vest, cu rafale de vant de pana la 160 de kilometripe ora, a cauzat mai multe accidente miercuri, omorand o persoana in Franta si perturband traficul aerian si feroviar, relateaza News. ro.

ATP Brisbane: Andy Murray s-a retras din turneu, din cauza problemelor de la sold

Andy Murray, 16 ATP - fost lider mondial, a fost nevoie sa se retraga de la turneul de la Brisbane, din cauza unei accidentari la sold. Este, de fapt, problema din cauza careia scotianul nu a mai disputat vreun meci oficial din luna iunie a anului trecut.

A nascut in toaleta din cauza indiferentei medicilor: M-a intrebat de ce urlu. Ma mir cum de am ramas vie

Mai multi angajati de la Institutul Mamei si Copilului din Chisinau au fost suspendati din functie, dupa ce o tanara de 19 ani s-a plans ca a nascut de una singura in toaleta.

La Galati CRUCEA de GHEATA de BOBOTEAZA va fi realizata in laborator din cauza vremii calduroase (FOTO)

Crucea de gheata care va fi utilizata de preotii Arhiepiscopiei Dunarii de Jos din Galati in timpul slujbei de Boboteaza a fost realizata in laborator. Motivul este vremea extrem de calda, anormala.

Monica Pop, amenintata cu moartea: Eu sunt medic si nu am auzit niciodatasa moara un copil din cauza vaccinarii

Medicul Monica Pop a afirmat ca a fost amenintata cu moartea pe o retea de socializare. Motivul pentru care a fost amenintata este faptul ca sustine vaccinarea obligatorie. O persoana care se ascunde.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )