Libnet.ro
UNICEF

22:45

Din cauza menopauzei, nu mai sunt atrasa sexual de sotul meu

Antena3 Antena3,
Din cauza menopauzei, nu mai sunt atrasa sexual de sotul meu

Odatacu schimbarea varstei, viata de cuplu poate avea de suferit din foarte multe puncte de vedere. O cititoare the Guardian cere sfatul expertului in relatii al publicatiei in legatua cu viata ei. continuă pe Antena3

Charlize Theron se teme sa-si creasca copiii adoptati in America din cauza rasismului

Charlize Theron a declarat in ultimul interviu acordat revistei ELLE ca se teme pentru cei doi copii de culoare pe care i-a adoptat, din cauza faptului ca rasismul a luat amploare in America.

Gorj: Centru medical, inchis din cauza unui scandal amoros intre primar si o doctorita

Locuitorii din Albeni au ramas fara centrul medical din cauza unui scandal amoros intre primarul lor si o doctorita. Centrul de permanenta din localitatea gorjeana a functionat aproape sase luni. Acu.

Ucisa de o LIPOSUCTIE! O romanca de 36 ani A MURIT in Italia din cauza unui medic INCOMPETENT, dupa 9 luni de AGONIE (FOTO)

Caz incredibil in Italia! O romanca de doar 36 ani, Ana Maria Craciun, a murit in urma unei banale operatii de liposuctie. Tanara s-a stins din viata, in bratele sotului, dupa noua luni de agonie, desi.

Cresterea economica din 2017, cel mai inalt ritm din perioada post-criza, spune BNR

Membrii Consiliului de Administratie al bancii centrale au sesizat ca, pe ansamblul anului 2017, cresterea economica a atins cel mai inalt ritm din perioada post-criza, dar accelerarea ei semnificativa a fost.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )